Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2873
1

ГУПАЛЕНКО: «Хотілося перемогти перед своїми вболівальниками»

«Ураган» - «Тайм» - 3:1. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Хотілося перемогти перед своїми вболівальниками»
Сергей Гупаленко и Станислав Гончаренко

Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер «Тайму»:

- Що я можу сказати по цій грі? Результат на табло і ми повинне це прийняти як належне, мабуть, ми на це награли і заслужили. Фактично два м’ячі нам забили «з автобуса». Ми не думали, що так швидко розбіжиться в атаку «Ураган», тож не дограли у цих моментах, особливо під час другого голу. Трішки проспали, почали шукати себе, ламати гру, десь і почали брати її у свої руки, але багато не влучали. І тут, через усі перипетії та хронологію гри, у складі господарів був один постамент – Корнєєв – який і породив цю ситуацію у неможливості «Тайма» надбати голів. Він сьогодні показав дуже достойну і хорошу гру, тому що воротар у нашому виді спорту – це півкоманди, а у даному випаду, він, мабуть, був 75 відсотків. Далі знову помилилися і одержали третій гол у свої ворота. Знаєте, ми минулий матч також виходили на другий тайм за рахунку 0:2, сьогодні – 0:3… Я так скажу: сьогодні ми награли те, що награли і заслужили те, що ми заслужили. Єдине, у чому я не можу дорікнути своїм гравцям, так це у професіоналізмі. Деталі, які ми сьогодні порушили, і по моїй вині, і по вині усієї команди таки відбулися. Але, не дивлячись на 0:3, можливо, інша б команда перестала би вести організацію гри, ми ж грали до кінця. І це завдяки великому професіоналізму, за що хотів би і відзначити свою команду. Що стосується суперника, то він дуже хотів сьогодні перемогти і у нього було вище мотивації. Але це ні в якому випадку не лестить нам. Футбол так і складається – при рівних умовах на виході він має результат від того, хто більше забив.

- Як вам доводиться зараз, після того як «Тайм» став достроково чемпіоном України, налаштовувати команду на завершальні матчі?
- Це дуже важко, тому що, як би ти не розмовляв у роздягальні, на тренуваннях, все одно недостаюча ланка завжди буде присутня і елемент мотивації завжди живе і буде жити. Так, це дуже складно, адже ми практично чемпіонат дограємо, але, ще раз повторюся, у плані професіоналізму я до своїм підопічних не маю жодних претензій.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»

- Найперше давайте привітаємо усіх нас, вболівальників, команду, тренерів, керівництво клубу, всіх, хто має відношення до «Урагану», з закриттям сезону, з перемогою над лідером нашим. Це був наш останній матч, тож нам хотілося перемогти перед своїми вболівальниками. Так, у «Тайма» мотивація вже була не та, але нам потрібно показати своє обличчя.

Щодо гри, то наші суперники грали до останньої секунди, у той час, як інші команди просто розвалюються за рахунку 0:3. Грати у відритий футбол з «Таймом» - це, за великим рахунком, катастрофа. Тому ми більше грали від оборони, на контратаках і насправді ця тактика принесла результат. Ми забили два швидкі голи, а коли забили і третій під завісу першого тайму стало дещо полегше. Що сподобалося, те що вистояли, перетерпіли у другому таймі, коли суперник грав п’ятого зайвого, але результат на табло. Мабуть, ми сьогодні і справді були сильнішими від тепер вже дворазового чемпіона України.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 29
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор
Футзал | 17 апреля 2024, 07:59 0
Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 3-го тура турнира в литовском городе Йонава

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
МОЛОДЦІ!!!