Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3819
2

Тайм - Локомотив - 4:3

Чемпіонський характер «Тайму»

Тайм - Локомотив - 4:3
Тайм - Локомотив

Львівський «Тайм» у домашньому матчі проти «Локомотива» продемонстрував справжній чемпіонський характер – програючи у два голи «машина» Станіслава Гончаренка зуміла здобути перемогу.

Це вже п’ята зустріч суперників цього сезону. Спочатку «Локомотив» програвав «Тайму» без шансів. Слід лише згадати поєдинок за Суперкубок і перший тур чемпіонату. Але згодом Євген Ривкін схоже знайшов, як протидіяти команді Станіслава Гончаренка, і вже наступні дві перемоги «Тайму» були не настільки переконливими. А у минулому турі харків’яни навіть спромоглись відібрати очки у львів’ян. Цього разу «залізничники» могли навіть перемогти, але все-таки трохи їм не вистачило.

Перша половина гри пройшла за рівної гри. «Тайм» нічим не переважав гостей, навіть у «Локомотива» було більше моментів для взяття воріт, ніж у чемпіонів. У харків’ян особливо загрожувала воротам Лисенка перша четвірка. Журба і Клочко раз по раз тероризували оборону «Тайму». На 8-й хвилині Лисенко продемонстрував свою реакцію після удару Журби справа. А Клочко наприкінці тайму влучив у стійку воріт. Також воротар «Тайму» підтвердив свій професіоналізм після пострілів Олександра Сорокіна і Зінченка. На 13-й хвилині Берлізєв виривався зі своєї частини майданчика на побачення із голкіпером і був збитий Кондратюком. Арбітр вирішив показати за цей фол жовту картку. Як то кажуть, такий фол на розсуд арбітра.

В «Тайму» також були небезпечні епізоди. Кондратюк, Легчанов загрожували воротам Литвиненка, але кіпер гостей також був на висоті. Але все-таки «Тайм» наприкінці першої половини відкрив рахунок. М’яч відскочив до Якуніна, який точно пробив під перекладину.

Моменти, які не використали харків’яни у першому таймі, вони повністю компенсували реалізацією у другому. На 22-й хвилині Журба пройшов правим флангом і прострілив, а Берлізєв замкнув дальню штангу. Пройшло 18 секунд і уболівальники у палаці спорту «Галичина» пережили черговий шок. Цього разу контратака харків’ян завершилась ударом Федорченка, Дмитро Бондар намагався врятувати ситуацію, але м’яч зрикошетивши все-таки влетів в сітку.

Два пропущені голи стали холодним душем для команди Гончаренка. Вони відразу насіли на ворота Литвиненка, але удари Макаєва і Чепорнюка відбив Литвиненко, а у Легчанова м’яч летів не у ворота. За такого рахунку «Локомотив» отримав багато простору для контратак. На 29-й хвилині вони не реалізували вихід 2 в 1, але за хвилину рахунок став 1:3. Білоцерківець на правому фланзі відібрав м’яч у Легчанова, пройшов до воріт і відпасував на Одєгова, якому з п’яти метрів не склало проблем пробити повз Лисенка.

Відразу після третього пропущеного голу «Тайм» взяв тайм-аут, і Легчанов вийшов п’ятим польовим. У більшості львів’яни повністю закрили гостей на їхній частині. Кондратюк спочатку влучив у перекладину, але за хвилину скоротив рахунок до мінімуму. Харків’яни відбивались як могли. На 36-й хвилині двоє захисників намагались вибити м’яч, і сфера влучила комусь у руку у штрафному майданчику. Легчанов без вагань підійшов до м’яча і чітко реалізував шестиметровий. Менше, ніж за півхвилини Павленко замкнув простріл і вивів господарів уперед.

Таким чином, «Тайм», завдяки своєму характеру, зміг вибороти перемогу у «Локомотива» і ще ближче наблизитись до чемпіонства.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «Локомотив» - 4:3

«Тайм»: Лысенко - Чепорнюк, Якунин, Кондратюк, Легчанов - Макаев, Бондарь Д., Скорый, Павленко - Бондарь А., Москвин
«Локомотив»: Литвиненко - Журба, Сорокин А., Клочко Д., Берлизев - Белоцерковец, Зинченко, Федорченко, Одегов - Корнийчук, Сорокин Д.
Якунин (19), Кондратюк (32), Легчанов (36, с пенальти), Павленко (36) - Берлизев (22), Федорченко (22), Одегов (30)
Кондратюк (13)

Удары (в створ): 19 (12) - 14 (8)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yurchi14
Фоторепортаж з матчу
http://galsports.com/PhotoView.aspx?id=205
Olezka.Lviv
Оле-оле-оле-оле
Тайм - ЧЕМПІОН
оле-оле-оле-оле