Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3094
1

ГОНЧАРЕНКО: «Сьогодні ми собі забили чотири голи»

«Энергия» – «Тайм» – 4:3. Послематчевые комментарии

ГОНЧАРЕНКО: «Сьогодні ми собі забили чотири голи»
Станислав Гончаренко

Андрій Федюк, капітан «Енергії»:

- Сьогодні гра була рівна. Грали дві хороші команди. Ми вийшли на пік форми, на пік взаєморозуміння. Саме сьогодні, в цій грі все це і вистрілило – передачі, голи. Перший тайм був дуже цікавим, моменти були як в «Тайму», так і в нас. При рівній грі, мабуть, за рахунок більшого бажання і, звісно, майстерності ми перемогли.

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Тайму»:

- Колись це мало статися. Безкінечних серій не існує. За гарячими слідами складно оцінити гру. Будемо розбиратися, переглядати касету. Титанічний кількаразовий перегляд гри покаже чому сьогодні ми були такими.

Впродовж сезону ми робили помилки, але не стільки, як сьогодні. Скажімо, в Харкові в грі за Кубок із «Енергією» ми також забили собі три голи. Сьогодні ми собі забили вже чотири голи. Це велика фора. Так не можна. Нам з хлопцями потрібно розібратися, чому так стається, чому, коли градус гри став підвищеним, ми не перевершили обставини. Це щось з розряду подій на чемпіонаті Європи, Кубку УЄФА. Тоді теж градус ситуації був завищеним, помилки були неминучими й нас не вистачало на перевершення цього всього. Основне сьогодні – це кількість наших помилок. Покидаю зал із думкою: «Невже нашу команду могла погубити прикра помилка Лисенка?» Можна пробачити, пережити будь-яку помилку. Але чому ми не піднялися після огріху Владислава, для мене загадка.

- Як ви оціните дії Дмитра та Олександра Бондаря?
- Відверто кажучи, обоє не зіграли у свою гру. Нам довелося задіювати Дмитра, повернули його у свою четвірку, але змін в грі не відбулося. Як помилялися, так і продовжували це робити. Нічого хорошого про їхню гру сказати не можу. Водночас, в чомусь серйозному їх звинувачувати теж не можу.

- Погоджуєтеся з тезою, що «Енергія» сьогодні провела чи не кращу гру сезону?
- «Енергія» однакова, вона не змінилася, повірте, вона не прибавляє. Просто ми сьогодні такі. На жаль, ми сьогодні були нижче обставин. Є ще дії, які відбувається в незалежності від тебе – це суддівське свавілля. Сьогодні воно було гидким, акуратним, прихованим. Але це не головне. Головне – це наші помилки.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 52
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sorvigolova80
В последнем абзаце и есть настоящий Гончаренко! Соперник и их тренер - г..., судьи - скоты ... А вот я в белом фраке, но его сегодня замазали!!!