Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3540
1

ГОНЧАРЕНКО: «Тайм зобов’язаний тримати марку»

«Тайм» – «Шахтер» – 6:0. Послематчевые комментарии

ГОНЧАРЕНКО: «Тайм зобов’язаний тримати марку»
Станислав Гончаренко

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Москвичов:

- «Шахтар» в очних зустрічах із «Таймом» втретє поспіль програє із розгромним рахунком, причому в цих іграх «гірники» не забили жодного голу. В чому причина?
- Причина в тому, що «Шахтарю» не вистачає «гострих» нападників, які б могли забивати голи. З тих лідерів, які раніше забивали, залишився лише Фумаса. Інших вже не має в команді. Тому і не має голів.

- Інтрига в чемпіонській гонці залишається?
- Інтриги в боротьбі за золото не було відтоді, коли в нас двоє провідних гравців травмувалися, а ми програли «Єнакієвцю». Ще тоді з інтригою було все зрозуміло.    

- Як ви оціните дії своїх підопічних в грі із п’ятим польовим гравцем?
- У нас завдання було просто втримати м’яч, при нагоді завдавати удари. «Тайм» добре захищався, не дав нам шансів. Тому нам є над чим працювати, будемо дивитися, робити висновки і щось змінювати.

Головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко:

- Градус цієї гри був дуже високим, про що засвідчили перші хвилини зустрічі, - каже Станіслав Олександрович. – Ми не надто вдало розпочали, початок гри ми витратили на адаптацію, визначення тактики суперника, розвідку. Перед початком матчу в роздягальні ми домовилися, що почнемо дуже виважено і акуратно. Заплановану тактику на матч ми виконали. Починаючи із десятої хвилини перейшли до атакуючого футболу. Ми заспокоїлися, почали гарно тримати м’яч, більше рухатися, забили дуже важливі. Один із недоліків «Шахтаря» є те, що вони, припустившись помилки, втрачають концентрацію. Ми розуміли, що вийшовши уперед, «гірники» за нами не встежать. 3:0 – це гарний заділ. А потім ми забили ще і четвертий гол. Після перерви вийшли на майданчик із іншою тактикою. Моторика, втримування м’яча, дозволяли донеччанам позиційно працювати, але при цьому спробували уникнути помилок в обороні. По-друге, ми виходили із п’ятим польовим гравцем, удосконалювали свої навики, витриманість, чіткість і виваженість.

- Що з Ільдаром Макаєвим?
- В нього рецидив. Мабуть, при ударі виник спазм м’язу. Детальнішою інформацією про стан його здоров’я будемо володіти уже завтра. Але я не думаю, що в Ільдара щось дуже серйозне.

- Головний тренер «Шахтаря» Ігор Москвичов заявив, що інтриги в боротьбі за чемпіонство вже не має. А ви що скажете на це?
- Я, як тренер, такого сказати не можу. Всяке може статися… Для мене чемпіонат закінчується після останнього туру, будемо грати до кінця. Інша справа, як виходитиме... Можливо, тепер зможемо задіяти гравців, які впродовж сезону не часто виходили на майданчик. А останні ігри будуть принциповими. Ми ж гратимемо з «Енергією», «Ураганом», «Локомотивом». Наші суперники входять в шістку кращих чемпіонату, «Тайм» зобов’язаний тримати марку.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках
Футбол | 19 апреля 2024, 10:54 13
Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках

А английские команды впервые с 2015 года не пробились в полуфиналы Лиги чемпионов и Лиги Европы

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
uefacom
Достойно. А основне без образ і обід.