Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2737
1

Кардинал – Тайм – 0:3

Все вирішив вихід п'ятого

Кардинал – Тайм – 0:3
Кардинал - Тайм

Львівський «Тайм» здобув чергову перемогу у чемпіонаті України. Цього разу підопічні Станіслава Гончаренка перемогли іншу львівську команду «Кардинал».

Команда Олександра Юзика з перших хвилин побудувала справжній мур біля своїх воріт. Тільки така тактика й могла принести результат. «Тайм» майже неупинно атакував увесь перший тайм, але ніяк не міг забити. Напевне, найкращий момент у першому таймі підопічні Станіслава Гончаренка мали на першій хвилині, коли після добивання Павленка з лінії воріт м'яч виніс захисник. Надалі «Тайм» завдав немало ударів, але захист «Кардиналу» діяв самовіддано. Кожний гравець підстраховував свого партнера і часто захисники усім тілом кидались під м'яч.

«Кардинал» ж у першому таймі мав кілька контратак. Особливо небезпечним був рейд Волянюка правим флангом, але Іваняк, який до того стояв без діла, зумів парирувати м'яч.

Станіслав Гончаренко ніяк не хотів йти на перерву за нічийного рахунку і на 19-й хвилині випустив п'ятого польового, ним став Легчанов. Але навіть граючи у меншості «кардиналівці» вміло захищались, але їм все-таки не вистачило кількох секунд. За 2,7 секунд до сирени передачу Легчанова замкнув Павленко. Хто знає, якби не забили цей гол «таймівці» чи змогли вони б пробити оборону «Кардиналу» у другому таймі.

Програючи у рахунку «Кардинал» заграв трохи відкритіше, та й «Тайм», зробивши свою справу, трохи зменшив натиск на ворота Жезла. Двічі на початку другої двадцятихвилинки пробивав Лаба, але перший удар парирував Іваняк, а другий – був неточним. Зрівнювати рахунок мав Когут, він опинився в п'яти метрах від воріт, але пробив мимо.

Все стало на свої місця впродовж двох хвилин, коли «Тайм» забив ще два голи. Спочатку Макаєв прийняв м'яч «на стовпа» і з розвороту пробив у нижній кут. А через дві хвилини Легчанов отримав подарунок від захисника і пробив повз Жезла. Заключні 9 хвилин поєдинку вже пройшли у дружній обстановці.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львов) - «Тайм» (Львов) - 0:3

«Кардинал»
: Жезло - Басич, Волянюк, Данилюк, Когут, Кольцун, Кудинов, Лаба, Сондак, Сопильняк, Танский
«Тайм»: Иваняк - Бондарь А., Кондратюк, Легчанов, Макаев, Москвин, Овсянников, Павленко, Скорый, Чепорнюк, Якунин
Арбитры: Олейник (Киев), Чупис (Мироновка)
- Павленко, 20, Макаев, 29, Легчанов, 31
Лаба, 22.

Удары (в створ): 7 (4) - 24 (15)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
Нічого подібного, тактика гри від оборони дуже часто приносить результат...