Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3980
3

Энергия - Тайм - 2:3

А якби не помилки?

Энергия - Тайм - 2:3
Энергия - Тайм

 

20-й тур чемпіонату України відзначився тим, що у ньому відбувались два львівських дербі. Звичайно, більша увага була прикута до поєдинку між «Таймом» і «Енергією». Уболівальників, які заполонили трибуни палацу спорту «Галичина», насамперед цікавило, чи зможе «Енергія» зупинити «машину» Станіслава Гончаренка і відібрати у неї очки. Переглянувши матч, стало зрозуміло, що «Енергія» спроможна грати на рівних із «Таймом», різниця лише у класі.

Саме так… У класі гравців. Тому що Кардаш явно поступається Іваняку, Рогачов – Легчанову і т.д. Якби «Енергія» не припускалась тих помилок, адже три голи вони привезли самі собі, то цілком могли б сподіватись на здобуті очки.

На початку матчу гострішими виглядали атаки «Тайму». Овсянніков із вигідної позиції пробив мимо воріт, а удар Павленка на кутовий переправив Кардаш. Згодом Чепорнюк влучив у стійку воріт. «Енергетики» також проводили гострі атаки. Так, Іваняк змушений був вступати в гру після пострілів Федюка і Задорожнього. Загалом у «Енергії» слід виділити Задорожнього, який не боявся пробивати здалеку і не раз змушував нервувати Іваняка.

І тут на 8-й хвилині Кондратюк несподівано відкрив рахунок. Він завдав удару з лівого флангу. Кардаш повинен був накривати м’яч, але пропустив його між ногами. В цьому сезоні воротар «Енергії» показує зовсім нестабільну гру. Але підопічні Миколи Сича досить швидко відігрались. Петрушин прострілив з лівого флангу, а Іванов випередив Дмитра Бондаря і замкнув дальню штангу.

Пройшла ще хвилина і «Енергія» виходить вперед, але арбітри відміняють гол і слід зазначити, справедливо. Задорожний дійсно випустив м’яч за межі майданчика і вже після того прострілив на Тригубця.

«Тайм» побачив, що таким чином може опинитись у ролі відігруючих і почав активніше атакувати. Кондратюк замикав передачу партнера з п’яти метрів, але пробив вище. Нічийний рахунок можливо б і протримався до перерви, якби не помилка Рогачова. Він намагався обіграти Павленка, Максим втік сам на сам і переграв Кардаша. От так, два голи «енергетики» пропустили через власні ж помилки.

На початку другого тайму підопічні Станіслава Гончаренка забили втретє. Спочатку Кардаш парирував удар Легчанова, але із добиванням Овсяннікова справитись не зміг. 3:1 – це вже досить комфортний рахунок для «Тайму». Після здобуття такої переваги команда, як і завжди, почала більше володіти м’ячем, зберігати його, дорожити ним. На 31-й хвилині «Тайм» організував вихід 3 в 1, але Якунін пробив у воротаря.

Шанси відігратись у «енергетиків» з’явились тоді, коли Задорожний вийшов п’ятим польовим. Дійсно, розігрувати зайвого підопічні Миколи Сича вміють. Досить згадати скільки голів вони забили у цьому сезоні і скільки разів рятували втрачені зустрічі на останніх хвилинах. Це і перемога над «Кардиналом» (6:5) і звитяга у Севастополі (4:3). Цього разу «енергетики» також впевнено катали м’яч і шукали дірки у захисті суперника. І все-таки одного разу їм це вдалось. Пройшла передача на Тригубця і той скоротив відставання у рахунку. Але більше «Енергія» не змогла.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» - «Тайм» - 2:3

«Энергия»: Кардаш - Иванов, Ильницкий, Романов, Петрушин - Задорожный, Рогачев, Тригубец, Федюк -  Шевченко, Струк
«Тайм»: Иваняк - Кондратюк, Легчанов, Овсянников, Якунин - Бондарь Д., Чепорнюк, Макаев, Павленко - Скорый, , Бондарь А. 
Иванов (9), Тригубец (40) - Кондратюк (8), Павленко (17), Овсянников (22)
  Иванов (28). Кардаш (26)

Удары (в створ): 15 (9) - 20 (11)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
В цьому матчі "Енергія" сама собі три голи привезла....
Я таке писав, тому що непам'ятаю, щоб той самий Легчанов так втратив м'яч як Рогачов....
chik-chirik
скромно!
Vasyava...Lisboa
А хіба могло бути інакше ?
Хоча дербі є дербі,там все можливо.
2:3 цікавий,мабуть був матч ...