Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1139
0

ВАЛЕНКО: «Ми потрапили в психологічну яму»

Гравець НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) Євген ВАЛЕНКО про своє бачення лютневих поразок команди

ВАЛЕНКО: «Ми потрапили в психологічну яму»
Евгений Валенко

Останнім часом «Ураган» помітно пригальмував. Відігравши у минулому місяці одразу чотири поєдинки, підопічним Сергія Гупаленка вдалося перемогти тільки у одному матчі, та й то домашньому. Інші три гри завершилися гостьовими поразками, причому далеко не найсильнішим командам – «ЛТК» і «ТВД». Причому луганці двічі переграли «Ураган», зупинивши команду з Івано-Франківська у кубковому чвертьфіналі.

Євген Валенко, який в останній грі прикарпатців у Львові записав на свій рахунок хет-трик, розповів про своє бачення лютневих поразок «Урагану», про незручних суперників у фінальній шістці, а також поділився враженнями від Євро-2010…

про останні невдачі івано-франківського клубу...
- гадаю, негативні результати у наших нещодавніх виїзних матчах з'явилися через певний психологічний надлом гравців. Нам не вистачило стійкості і впевненості. Потрапили в психологічну яму. Чи можна списати ці поразки на гру воротарів? Ні в якому разі. Погоджуюся, що в певних моментах вони і справді не виручили команду, однак і в захисті ми не дуже добре зіграли. Скажімо, у когось з воротарів не пішла гра, але 2-3 м'ячі можна відіграти. Треба забивати, реалізовувати свої моменти, а їх навіть у програних матчах у нас є вдосталь. Буває, десь не пощастить, десь бракує майстерності чи холоднокровності при завершальних діях.

про незручних суперників «Урагану»…
- у фінальній шістці, яка боротиметься за місця на п'єдесталі, окрім чотирьох команд - «Тайму», «Шахтаря», «Енергії» та «Урагану», хотілось би бачити також «Моноліт» та «Єнакієвець». На мою думку, з цими командами нам буде легше грати. Незручними суперниками, однозначно, є «Локомотив» і «ТВД». Луганська «ЛТК», яка вже добряче «попила нам крові», навряд чи потрапитись до шістки, хоча мінімальні шанси у них все ж є.

про цьогорічний чемпіонат Європи…
- на чемпіонаті Європи, насамперед, я побачив те, як люди грають у міні-футбол, а не мучаться на відміну від нас. Найбільше сподобалась гра у виконанні збірних Іспанії та Росії. Нам ще дуже-дуже далеко до них. А іспанці - взагалі, наче з іншої планети!

про свою футбольну мрію…
- одна моя мрія вже здійснилася - я одягнув «синьо-жовту» футболку збірної України і навіть побував у складі національної команди на чемпіонаті Європи в Угорщині. Щодо інших мрій, то найбільше хотілося б вже незабаром приміряти один з комплектів нагород за підсумками нинішнього чемпіонату.

Розмовляли Олег ЛАНЯК та Андрій МЕНІВ, www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно
Футбол | 19 апреля 2024, 19:48 18
Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно

Миккель продолжит выступления в составе «Орхуса»

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.