Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2948
0

Тайм – ПФС – 6:2

Рік без поразок

Тайм – ПФС – 6:2

Рівно рік тому, а саме 4 січня 2009 року, «Тайм» у перенесеному матчі приймав на своєму майданчику харківський «Локомотив». Тоді львів’яни несподівано поступились підопічним Євгена Ривкіна 1:2. Це була остання поразка «Тайму» у чемпіонаті України. А пройшов вже рівно рік. Такому показнику може позаздрити будь-яка команда. Як після матчу зазначив Станіслав Гончаренко, він дещо остерігався цього матчу. Не так суперника, як саме цю дату 4 січня. Але, як виявилось, переживання були марними.

Початок поєдинку звичайно був за господарями. Якунін і Легчанов потренувались бити по воротах, але обидва постріли були неточними. Відкрили рахунок господарі на четвертій хвилині. Це Макаєв пробив по воротах і м’яч зрикошетивши влетів у сітку. Але відразу у наступній атаці гості несподівано відповіли своїм влучним ударом. Ожог віддав діагональну передачу і Чернієнко в один дотик переграв Лисенка. Але і такий рахунок протримався не більше, ніж два десятки секунд. Павленко прострілив справа і Макаєв вразив порожні ворота.

Після такого голепаду команди де що взяли паузу. Але незважаючи на це гострі моменти виникали досить часто. Гості могли знову вирівняти становище зусиллями Чернієнка, але перший удар парирував Лисенко, а з другої спроби Андрій був неточним. У господарів ж міг збільшити свій голевий доробок Павленко, але трохи не влучив у кут воріт. А от Легчанов був точним і з декількох метрів завдав точного удару.

Згодом Кондратюк мав забивати четвертий гол. Він зльоту пробивав, але Руденко виручив, а повторний постріл з чотирьох метрів був неточним. Ще у першому таймі Легчанов мав шанс реалізувати дабл-пенальті, але замість того, щоб покласти м’яч у сітку, ледь не зламав перекладину. На останній хвилині три рази бив Макаєв і все з вбивчих позицій, але двічі Руденко виручав команду, а одного разу пробив вище воріт.

На початку другого тайму гостям вдалось відновити мінімальну інтригу. Знову севастопольці забили гол майже з нічого. Ожог ввів м’яч з ауту, а Яблонський в один дотик перевів сферу у ворота. Але «таймівці» вирішили не випробовувати фортуну і через хвилину Павленко відновив перевагу своєї команди у два м’ячі. Капітан «Тайму» чітко реалізував пенальті за фол проти Кондратюка. Довели свою перевагу львів’яни на 35-й хвилині. Тоді Чепорнюк двічі впродовж якихось десяти секунд заставив Руденка витягувати м’яч із сітки.

Тепер гравці «Тайму» можуть відпочивати до 15 січня. Але лише ті, які не потрапили до складу збірної України, яка вже 11-12 січня грає товариські матчі у Львові проти команди Польщі.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львов) - «ПФС» (Севастополь) - 6:2

«Тайм»
: Лысенко (Иваняк, 30) - Кондратюк, Якунин, Овсянников, Легчанов - Макаев, Павленко, Скорый, Чепорнюк - Бондарь А., Москвин
«ПФС»: Руденко - Дмитриенко, Ожог, Яблонский, Черниенко - Кузьмин, Саенко, Сугак, Алексеенко
Арбитры: Стрелецкий (Сумы), Беспорочный (Харьков)
Макаев, 4, 4, Легчанов, 18, Павленко, 25, с пенальти, Чепорнюк, 35, 35 - Черниенко, 4, Яблонский, 24

Удары (в створ): 24 (15) - 7 (3)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 5
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

ВИДЕО. Контрольный в голову. Невертон добил Зарю голом на 90+1
Футбол | 18 апреля 2024, 17:44 7
ВИДЕО. Контрольный в голову. Невертон добил Зарю голом на 90+1

Бразилец установил окончательный счет встречи

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.