Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3441
0

Тайм – Енакиевец – 5:4

Без бразильців, але за бразильскою системою

Тайм – Енакиевец – 5:4

Матч між «Таймом» і «Єнакієвцем» був не настільки напруженим, як інший львівський поєдинок «Енергія» – «Кардинал». Але все ж таки також тримав інтригу до закінчення матчу.

У останніх матчах у «Тайму» явні проблеми в обороні. Якщо «ЛТК» (3:0) їх так і не змогла використати, хоча мала велику кількість моментів і виходів сам на сам, то «Кардинал» (4:3) вказав на ці проблеми, хоча перемогти також не зміг. Ці проблеми були помітними і у звітному поєдинку. Але підопічним Станіслава Гончаренка пощастило, що зараз «Єнакієвець» також команда не на піку форми і цим скористатись не зміг.

Вже на першій хвилині гості потривожили каркас воріт. Це Чуднов пробив по воротах і Іваняк парирував цей постріл, а Нестерук добиваючи влучив у хрестовину. Загалом перші десять хвилин матчу пройшли на зустрічних курсах. Помилки у обороні були як і в одних, так і в інших. Так тричі по воротах бив Кондратюк. Два удари прийшлись у захисника, а ще один парирував Власенко. Згодом Легчанов провірив кіпера гостей. Трохи пізніше Чепорнюк якимось дивом не влучив у рамку з прострілу Макаєва. У «Єнакієвця» шанс мав Нестерук, на якого точно вибив м’яч Іваняк. Але так само голкіпер і виправив свою помилку, зловивши сферу після удару Нестерука.

На 10-й хвилині швидка контратака «Тайму» 3 в 2 завершилась ударом Овсяннікова, який відбив воротар. Але за декілька секунд Власенко нічого не зміг зробити з ударом Дениса із трьох метрів. Після цього голу у «Тайму» продовжувався сплеск атак. Овсянніков міг оформити дубль, але не влучив по воротах із вбивчої позиції. Згодом «Тайм» не реалізував вихід 3 в 1. Але такий натиск дав плоди. І на 12-й хвилині після удару Дмитра Бондара Власенко відбив м’яч перед собою, але Макаєв був першим на добиванні.

«Єнакієвець» не здавався. Досить швидко гості скоротили відставання. Триходівка Хурсов-Чуднов-Нестерук – 2:1. На відміну від захисту, у атаці у «Тайму» проблем немає. І на 16-й хвилині Легчанов забив третій гол. Якби не проблеми в обороні, то «Тайм» би ще у першій половині мав б солідну перевагу. А так Хурсов після обрізки Павленка втік сам на сам –  і вже 3:2. При чому гості ще й не реалізували вихід 2 в 1.

Напочатку другої половини львів’яни знову відновили перевагу у два голи. Це Олександр Бондар, який тільки вийшов на майданчик, чи не першим дотиком розписався у воротах Власенка. Згодом Легчанов ударом зі штрафного провірив Власенка, а Олександр Бондар провірив чи стійкі штанги. Досить швидко, вже на 27-й хвилині, східняки мали п’ять фолів. А вже на наступній хвилині шостий фол, за який гостей покарав Легчанов.

Але підопічні Станіслава Гончаренка дуже люблять полоскотати нерви своїм уболівальникам. Вдалось їм це і цього разу. На 33-й хвилині Зам’ятін вийшов п’ятим польовим. І вже через дві хвилини Богатих один гол сквитав. Гончаренко вирішив також не відставати, і й собі випустив п’ятого польового. Ним став Легчанов. І завдяки контролю м’яча господарям вдалось заробити ще один фол, але тепер вже Легчанов не зміг пробити воротаря.

За 5 секунд до сирени супергол забив Нестерук. Він з такою силою пробив зі штрафного, що ледь не зламав перекладину. За тих 5 секунд, що залишалось, «Тайм» більше м’яча супернику не віддав.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «Енакиевец» - 5:4

«Тайм»: Иваняк - Павленко, Чепорнюк, Макаев, Бондарь Д., - Якунин, Кондратюк, Легчанов, Овсянников - Скорый,  Бондарь А.
«Енакиевец»:Власенко - Нестерук, Замятин, Чуднов, Краевский - Рудаков, Богатых, Гуменюк, Крупин - Колесников, Синьков, Хурсов
Овсянников (10), Макаев (12), Легчанов (16,28), Бондарь А. (22) - Нестерук (14,40), Хурсов (18), Богатых (35)
Павленко (36) - Власенко (28)

Удары (в створ): 22 (15) - 12 (10)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 37
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.