Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2767
0

Тайм - ЛТК - 2:1

Виявилось, що не до розгрому

Тайм - ЛТК - 2:1

Ніхто не прогнозував, що «Тайму» прийдеться так важко, щоб здобути перемогу. Судячи із матчів першого туру, львів'яни мали розгромно перемагати гостей. Але не так склалось, як гадалось.

Підопічні Станіслава Гончаренка з перших хвилин насіли на ворота Ципуна, але луганчани дуже вміло оборонялись. Загалом гості весь поєдинок захищались, вони розуміли, що у відкриту гру із чемпіоном країни не зіграєш. Але оборонялись настільки вміло і вдало, що у «Тайму» майже не виникало моментів для взяття воріт, а все, що виникало, парирував Ципун.

Перший по-справжньому небезпечний момент виник на 4-й хвилині матчу, тоді Дмитро Бондар пробивав по воротах, м'яч зрикошетив від захисника і влучив у штангу. Відразу після кутового той ж Бондар пробивав, але на місці був Ципун. Згодом кіпер гостей ще дуже багато разів рятував свою команду. Впродовж двох хвилин Ципун парирував удари Овсяннікова, Легчанова і Кондратюка. На 12-й хвилині удар Чепорнюка прийшовся прямо у воротаря.

Спостерігаючи за тим, як команда ніяк не може забити гол, Станіслав Гончаренко вирішив взяти тайм-аут. Після хвилинної перерви і настанов своїм підопічним коуч вирішив випустити замість Олександра Бондаря Ільдара Макаєва. Він дещо розворушив гру «Тайму». І  відразу львів'янам вдалось забити. Чепорнюк розхитав Стрільця і пробив під опорну ногу Ципуну. Але не пройшло й півхвилини, як луганчани відігрались. Довгою передачею закинули м'яч за спини захисникам і Ятло разом із Стрільцем вийшли на одного Лисенка – 1:1. До закінчення першого тайму шанс знову вивести свою команду уперед мав Легчанов, але після його удару зі штрафного воротаря підстрахував Золотухін, а удар Павленка відбив Ципун.

З початку другого тайму «Тайм» повністю замкнув луганчан на їхній частині майданчика. За перші чотири хвилини львів'яни мали два стопроцентні моменти, щоб вийти вперед. Спочатку удар Кондратюка прийняла на себе перекладина, а згодом Павленко, який очікував на м'яч на дальній стійці, із трьох метрів влучив у воротаря. Львів 'яни продовжували натиск на ворота гостей, а у луганчан була надія лише на далекі закиди воротаря або захисників.

На 28-й хвилині підвів «ЛТК» Тмьонов. Він у простій ситуації у центрі поля збив Легчанова і отримав другу жовту картку. Але і втрьох підопічні Валерія Туркіна виглядали дуже достойно і витримали ці дві хвилини пекла.

Але все ж таки «Тайму» вдалось дотиснути гостей. На 36-й хвилині Якунін пробив здалеку, Ципун відбив перед собою, а Легчанов добив круглого у сітку. Вимучена, але така важлива перемога «Тайму»

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львів) – «ЛТК» (Луганськ) – 2:1
 
«Тайм»: Лисенко – Якунін, Овсянніков, Легчанов, Кондратюк – О.Бондар, Д.Бондар, Павленко, Чепорнюк – Макаєв.
«ЛТК»: Ципун – Тмьонов, Золотухін, Дрьомов, Юрков – Заворотний, Ятло, Івонко, Стрілець.
Голи: Чепорнюк (15), Легчанов (36) – Стрілець (15).
Арбітри: Воложенко (Харків), Літвінов (Донецьк).
Попередження: Тмьонов (2)
Вилучення: Тмьонов (28).

Удари (в ствір): 27 (18) – 8 (3).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 17 апреля 2024, 23:11 0
Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу

Завершились матчи плей-офф чемпионата мира

Лунин стал стал самым популярным украинским спортсменом в Instagram
Футбол | 19 апреля 2024, 21:36 5
Лунин стал стал самым популярным украинским спортсменом в Instagram

После суперсерии пенальти у Андрея уже 2,6+ миллиона подписчиков

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.