Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Сборная Украины
|
993
0

До ЧЄ-2018 з футзалу збірна України зіграє з Італією та Казахстаном

АФУ затвердила плани підготовки футзальних збірних до найближчих міжнародних змагань

До ЧЄ-2018 з футзалу збірна України зіграє з Італією та Казахстаном
16 серпня в Будинку футболу відбулося засідання Комітету національних збірних команд України з футзалу, який обговорив поточні питання, пов'язані з функціонуванням чоловічих і жіночих збірних.
 
На засіданні були присутні президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, голова Комітету національних збірних команд України з футзалу Андрій Новіков, головний тренер національної збірної України Олександр Косенко, головний тренер молодіжної збірної України Віталій Одегов, головний тренер жіночих збірних Тарас Шпичка, голова відділу міжнародних зв’язків АФУ Марина Кирилюк та менеджер збірних команд Костянтин Власенко.

Наразі найбільш актуальне питання щодо національних збірних – це підготовка юнацької та дівочої збірних U-17 до відбіркових матчів Юнацьких Олімпійських Ігор, які заплановані на 1-4 листопада.

Жеребкування відбіркового турніру, яке визначить суперників українців, відбудеться найближчим часом. 
 
За пропозиціями головних тренерів Віталія Одегова та Тараса Шпички затверджені плани підготовки збірних, які передбачають три навчально-тренувальні збори для юнацької команди та один для дівочої команди.

29 вересня відбудеться жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи з футзалу, який пройде 30 січня-10 лютого 2018 року у Любляні (Словенія). На даний час АФУ має домовленість на проведення 5-6 грудня в Україні двох товариських матчів зі збірною Італії. Окрім того, збірна України проведе в Києві контрольний спаринг зі збірною Казахстану. У разі, якщо казахи будуть суперниками збірної України в Словенії, то АФУ буде домовлятися про товариський матч в січні зі іншою збірною.

Головний тренер збірної України Олександр Косенко представив на розгляд Комітету план підготовки, що передбачає проведення навчального-тренувального збору, який розпочнеться 19 січня 2018 року. Для перегляду кандидатів до збірної України, які грають в закордонних чемпіонатах, заплановані відрядження Олександра Косенка до інших країн.

Згідно Регламенту ЧЄ-2018 7 грудня 2017 року АФУ має направити до УЄФА «список 25-ти» кандидатів на участь у фінальній частині, а до Любляни збірна України, як і всі інші команди, має прибути за дві доби до початку чемпіонату – 28 січня.

Щодо можливих інших товариських матчів збірної України, в яких можна було б переглянути потенційних кандидатів до національної команди, то Асоціація футзалу України має пропозиції від кількох країн, і наразі ведуться перемовини стосовно узгодження термінів проведення матчів, які б влаштовували всі сторони та співпадали з офіційними вікнами УЄФА.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.