Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2878
1

Роман КОВАЛЬЧИК: «Сама слабка наша ланка – це воротарі»

«Локомотив» – «Сокол» – 5:2. Послематчевый комментарий главного тренера подолян

Роман КОВАЛЬЧИК: «Сама слабка наша ланка – це воротарі»
Головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик:
 
- Вважаю, що гра буда надзвичайно цікавою для вболівальників. Вона в тактичному плані дуже була цікава – може, не стільки жвава, але для того, хто любить дивитися ігри такого напрямку, то вона була дуже цікавою. Дякую болільникам, що підтримали нас, дякую нашим хлопцям, що приїхали і підтримали нас. Вибачаємось, що все ж таки не змогли сьогодні хоча би привезти одне очко в Хмельницький.
 
По грі нашої команди загалом, було багато нереалізованих моментів, така хибкість відчувалася, невпевненість в своїх діях.
 
- У футболі є така прикмета, що гравець, на якому порушують правила, не б’є пенальті. Чому саме Моспан бив шестиметровий?
- Це вийшло не настільки сумбурно. У нас 4 гравця готуються бити пенальті. Побачивши, як він жестикулював і почав просити: «Я вдарю пенальті», він також в цій четвірці, тому він і повинен був його реалізувати. Звісно, зробив все неправильно, чому так сталося, будемо розбиратися.
 
- Можна назвати це ключовим моментом у другому таймі?
- Ключовий момент у другому таймі, коли Іллі Бакинському забили гол в падінні через себе.
 
- Ви вважаєте, що була помилка голкіпера в цьому епізоді?
- Однозначно. Воротарська зона, Ілля міг вийти, спокійно взяти цей м’яч і вибити його. Притому він ще й бачив, що Шеремета не встигає повернутися. М’яч, напевне, дві секунди летів, була надзвичайно велика дуга, все було у воротарській зоні, Ілля міг взяти м’яч і зробити контратаку «4 в 3». Загалом, його і перший гол. Сама слабка наша ланка – це воротарі. У «Соколі» ми працюємо надзвичайно багато, розуміючи, що це надзвичайно важка позиція. Якщо команда якось заганяється в тактичні рамки і починає їх виконувати, то з воротарями у нас дуже велика проблема. І в кожній грі у нас такі голи, що треба ще примудрятися їх пропускати.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
svet0011
ну да, конечно - во всем виноваты вратари... А может администрации нужно задуматься и не экономить, а взять в штат нормального тренера для вратарей??!! И думаю ситуация сразу изменится!