Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2200
0

Роман КОВАЛЬЧИК: «Багато получили, але зробили крок вперед»

«Локомотив» – «Спортлидер+» – 4:2. Послематчевый комментарий главного тренера подолян

Роман КОВАЛЬЧИК: «Багато получили, але зробили крок вперед»

Головний тренер «Спортлідера+» Роман Ковальчик:

- Зустріч вийшла надзвичайно емоціональною через те, що це – півфінали. Дорогий кожен гол в такій грі. Я, перш за все, дякую вболівальникам за те, що прийшли підтримати свою команду. Дякую команді «Локомотив», нашим хлопцям, які показали таку вже більш змістовну і цікаву гру. Хоча, звісно, було дуже багато помилок, і більше з нашої сторони. Хоча я своїми хлопцями задоволений, якщо порівняти цю гру і ту, яку ми грали три місяці назад, коли програли 1:5 – все ж таки вони зробили крок. А чому крок зробили? Тому що сьогодні виходив гравець, який виходив не перший раз, як тоді Щербань вперше виходив, а він вже провів три гри, і мені вже легше ним управляти.

Що я ще можу сказати? Виграв, напевне, сильніший. Молодці, старалися і дожали. Правдами-неправдами виграли на полі, виходиш – треба вигравати. Ще раз вітання команді «Локомотив». Молодці.

Я своїм хлопцям зараз в роздягальні сказав: «Добре. Багато, правда, получили, але зробили крок вперед». Нічого – адже ми зробили маленький крок вперед з тими хлопцями, яких ми маємо. Ви бачили – у нас омолодився склад. Працюємо… Будемо завтра старатися не впасти лицем в болото. Будемо старатися забрати свої очки.

- Ви розмовляли з Калуковим, що йому завадило в останньому епізоді замкнути штангу. Він же такий найдосвідчений гравець і втратив такий шанс.
- По-перше скажу, ми розбирали моменти – ми отримали чотири голи, надзвичайно грубі помилки тактичні. Повірте мені, кожного з них вночі розбуди, він скаже, що цього не можна робити. І ми точно ці помилки получили! Це, я вважаю, через молодість, на такому рівні ніхто не грав, окрім Калукова. Вони допускають такі помилки і в чемпіонаті. Ми явно не встигаємо, нам би хоча б п’ять-шість місяців. Але все ж вони стараються, лізуть, слухають, і я бачу, що хочуть рости. Все буде нормально.

А відповідаючи на ваше запитання. Калуков каже: «М’яч пролетів – я його не побачив». Хоча з другої сторони, він би мав стелитися. Але я не вважаю це ключовим моментом. Там був перший гол – дуже груба помилка. Другий – Подлюк поліз в обіграш останнім, дуже груба помилка. Хоча могли дотягнути до пенальті. Але… Напевне, везе сильнішим. Напевне, так і є.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.