Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1316
1

ШФЛУ: команда ЗОШ №5 виграла житомирський обласний етап

За вихід до Всеукраїнського фіналу житомиряни зіграють зі школярами з Калинівки (Вінницька обл.)

ШФЛУ: команда ЗОШ №5 виграла житомирський обласний етап

У Житомирі в реконструйованому спорткомплексі «ФОК» відбувся обласний етап «Шкільної футзальної ліги України», на який з’їхалися чотири команди п’ятикласників із Миропільської гімназії, Любарської гімназії №1, Черняхівської ЗОШ та житомирської ЗОШ №5.

У півфінальних двобоях, які відбулися напередодні вирішальних матчів Всеукраїнського фіналу АФЛУ, житомирська ЗОШ №5 розгромила Любарську гімназію з рахунком 14:0, а в іншому півфіналі юні миропільські футзалісти були сильнішими за однолітків з Черняхівської ЗОШ – перемога 5:2, а хет-триком у миропільчан відзначився Максим Ткачишин.

Поступившись у півфіналі, в матчі за третє місце черняхівські п’ятикласники завдяки дублю Окіфіра Сильвестра здолали учнів Любарської гімназії й стали бронзовими призерами змагань. У фіналі юні миропільчани як не старалися, нічого не змогли протиставити вихованцям Юрія Маркова: на дубль Максима Ткачишина у житомирян пента-триком відповів Артур Шах, а у підсумку - перемога команди ЗОШ №5 з рахунком 8:4!

А от на нагороди переможцю та призерам довелося чекати, адже у миропільчан та житомирян була ще одна важлива місія: фіналісти обласного етапу «Шкільної футзальної ліги» виводили на майданчик учасників вирішального матчу Всеукраїнського фіналу АФЛУ – гравців запорізького «АІК ЕКО» та вінницького «Енергетика». Вже після фінального матчу юні футзалісти отримали нагороди із рук президента АФУ Сергія Владико, начальника Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлани Гресь та профільного заступника житомирського міського голови Матвія Хрєнова.



Перемога команди ЗОШ №5 над миропільчанами в обласному етапі змагань дає житомирянам перепустку до стикового етапу змагань. Тепер на команду ЗОШ №5 очікує двоматчева дуель (вдома та на виїзді) зі школярами з Калинівки (Вінницька обл.), у якій і вирішиться, хто ж поїде на Всеукраїнський фінал «Шкільної футзальної ліги України» у Київ.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sadixson
малые просто красавчики! 100% кто-то из них заиграет на высоком уровне со временем... не только про Артура Шаха речь (который кстати положил гол с центра поля при розыгрыше после пропущенного гола - оцените уровень, учитывая их возраст и рост), там много кто выделялся!