Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 23 марта 2016, 20:31
2207
0

КОСЕНКО: «Нужно и в матче в Одессе выходить и выигрывать»

Главный тренер сборной Александр КОСЕНКО об итогах первого матча плей-офф квалификации ЧМ-2016

| Обновлено 23 марта 2016, 20:31
2207
0
КОСЕНКО: «Нужно и в матче в Одессе выходить и выигрывать»

У середу збірна України з футзалу повернулася зі Словаччини, де зіграла перший стиковий матч чемпіонату світу-2016 проти місцевої національної команди та перемогла з рахунком 6:0.

Головний тренер нашої збірної Олександр Косенко прокоментував підсумок вдалої для нас першої стикової битви:

- Звісно, ми сподівалися на звитягу, адже завдання було грати лише на перемогу! Головне, що ми не пропустили гол у гостях. І я вважаю, що гравці збірної Словаччини нервували через те, що ніяк не могли нам забити. А ми використовували свої моменти, забивали м'ячі, і це їх зламало. Ми не зупинялися, грали до кінця і продовжували тиснути. Мені сподобалося, що хлопці дружньо провели цю зустріч, як то кажуть «один за одного».

Я задоволений грою новачків. Ігор Борсук продемонстрував все те, що ми від нього вимагали. Ми просили його грати так, як він вміє, а вміє він дійсно немало. Ігор виконав завдання нашого тренерського штабу – забив гол та зробив гольову передачу, підтвердив свій клас. У Богдана Новака, звісно, було менше часу для того, щоб продемонструвати свої якості. Але ми йому дали змогу відчути, що таке збірна, відчути командний дух, тож далі від нього все буде залежати. Якщо він і далі буде прогресувати, буде в нього ще шанси показати себе у збірній України.

У Михайла Грицини, який оформив хет-трик, футзальні дані дуже хороші, головне щоб він їх правильно використовував. В принципі, йому потрібно гру в обороні підтягнути. А у нападі він використовує свої дані, свій клас. Наше завдання – зробити так, щоб Михайло не подумав, що він вже у футзалі все може. Потрібно працювати далі, щоб прогресувати.

У хлопців немає ейфорії, вони розуміють, що потрібно і в матчі в Одесі виходити і вигравати. Впевнений, що перед рідними вболівальниками вони бажають показати класний футзал та порадувати всіх глядачів. Тим більше, що збірна України з футзалу ніколи раніше не проводила офіційні матчі в Південній Пальмірі. Хлопці все прекрасно розуміють і вийдуть на матч з потрібним настроєм.

А особисто для мене буде дуже приємно зіграти в Одесі, адже там в мене багато знайомих та друзів. Тож, головне завдання у цій зустрічі – порадувати наших вболівальників та здобути перепустку у фінальну частину чемпіонату світу-2016 у Колумбії.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.