Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3142
0

Шкільна футзальна ліга України: дайджест тижня

Визначились переможці змагань в декількох регіонах Украиїни

Шкільна футзальна ліга України: дайджест тижня

«Шкільна футзальна ліга України – 2016» крок за кроком набирає обертів, а міста України наввипередки включаються у вир змагань, щоб визначити кращого у своєму регіоні. До вашої уваги дайджест новин з різних куточків України.

У Чернігові відбувся фінал обласного етапу «Шкільної футзальної ліги України» сезону 2015/2016. Протягом грудня та лютого команди загальноосвітніх шкіл Чернігівської області визначали кращі команди 5–их класів у містах області, а саме Чернігові, Ніжині, Прилуках, Бахмачі, Борзні, Корюківці, Бобровиці. У міських етапах взяли участь 840 учнів з 60–ти шкіл. Переможці місцевих змагань зібрались у Чернігові, щоб визначити переможця обласного рівня. Команди були поділені на групи: група «А» – м. Бахмач ЗОШ №5, м. Корюківка ЗОШ №1, м. Борзна гімназія ім. П.Куліша. Група «Б» – м. Чернігів ЗОШ №35, м. Бобровиця ЗОШ №1, м. Ніжин гімназія №16. У запеклій боротьбі переможцями груп стали команди Чернігова та Бахмача, які і розіграли путівку у стиковий раунд змагань. Перепустку здобула команда ЗОШ № 35 міста Чернігова, здолавши команду ЗОШ №5 міста Бахмача з рахунком 4:0!



Протягом лютого місяця змагання активно проходили у Донецькій області, де брали участь команди з Красного Лиману, Артемівська, Добропілля, Краматорська, Красноармійська, Новогродівки, Дружківки, Костянтинівки, Слов’янська, Вугледара, Маріуполя,  Димитрова, Дзержинська, Селидова, Волновахи, а також Володарського, Слов’янського, Артемівського, Добропільського, Олександрівського, Костянтинівського, Красноармійського, Мар’їнського та Великоновосілківського районів.
Далі на переможців міських етапів очікують зональні змагання, які пройдуть 17 лютого у Маріуполі, 19 лютого у Родинському, 22 лютого у Слов’янську, 24 лютого у Дружківці.

ІІІ етап фінальних обласних змагань «Шкільної футзальної ліги»  буде проведено 26 лютого у м. Родинське.
Команда-переможець обласних змагань зустрінеться з командою Луганської області у березні 2016 року.
Всеукраїнський фінал «Шкільної футзальної ліги України» відбудеться навесні 2016 року в столиці України, де протягом трьох днів визначаться призери та чемпіон сезону 2015/2016, а також володарі індивідуальних призів.



В спорткомплексі «Локомотив» міста Красний Лиман Донецької області відбувся міський етап «Шкільної футзальної ліги України».
Підсумки змагань:
1 місце – Краснолиманська ЗОШ №4;
2 місце – Краснолиманська ЗОШ №2;
3 місце – Краснолиманська гімназія.
Кращим воротарем був визнаний Іван Семіошко (ЗОШ №4), а кращим гравцем Микола Роменський (ЗОШ №2).
Переможці турніру з команди ЗОШ № 4 отримали право грати в зональному обласному турнірі «Шкільної футзальної ліги України».



У Маріуполі грали переможці районних змагань: школи №65, №15, №34 та гімназія №1. Перемогла команда ЗОШ №15, яка буде змагатися 17 лютого у зональному турнірі. Суперниками маріупольських юнаків будуть команди з Вугледару, Волновахи, Володарського, Мангушського та Тельманівського районів.



У Кривому Розі міський етап виграла команда середньої школи №103, яка у фіналі з рахунком 2:1 здолала команду школи №91. Тепер юні футболісти сто третьої школи візьмуть участь в обласному етапі Дніпропетровської області.



У Красноармійську Донецької області на базі ЗШ№9 пройшов перший етап міських змагань «Шкільна футзальна ліга України». Участь у змаганнях брали 15 команд  різних шкіл,  загальною  кількістю 150 гравців. Фінал змагань відбувся 16 лютого, а переможцем стала команда ЗШ № 9. Приємно, що на церемонії нагородження був присутній голова комітету фізичної культури та спорту Красноармійської міської Ради Віктор Поліщук, який і нагородив учасників ліги.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Известны новые детали по подкупу игроков Миная на сдачу матча против Динамо
Футбол | 23 апреля 2024, 09:48 49
Известны новые детали по подкупу игроков Миная на сдачу матча против Динамо

Предложение делали трем футболистам, но они отказались

Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов
Футбол | 23 апреля 2024, 13:45 31
Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов

Украинский вратарь летом может перейти в другую команду

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.