Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Сборная Украины
| Обновлено 27 января 2016, 14:34
1492
0

Євген ІВАНЯК: «Ми всі в доброму гуморі, настрій робочий»

Голкіпер збірної України з футзалу - про початок збору в Харкові

| Обновлено 27 января 2016, 14:34
1492
0
Євген ІВАНЯК: «Ми всі в доброму гуморі, настрій робочий»
futsal.com.ua

У Харкові триває тренувальний збір нашої національної команди, яка готується до фінальної частини чемпіонату Європи у Сербії. Одразу після ранкового тренування нам вдалося поспілкуватися з капітаном збірної України Євгеном Іваняком (на фото ліворуч поряд з тренером збірної України Валерієм Легчановим).

- Євген, як почуття, як настрій?
- Ми всі в доброму гуморі, настрій робочий. Такого відчуття, як на великому турнірі, поки не має. Думаю, такі відчуття з'являться вже в Сербії, коли ми туди приїдемо. До стартового матчу з угорцями ще є час, тож працюємо над конкретними нюансами у грі, над взаєморозумінням у четвірках. Можна сказати, нормальна робоча атмосфера наразі в команді.

- Наша перша гра на Євро-2016 – 4 лютого с Угорщиною, нещодавно ми грали з ними на відбірному етапі до чемпіонату світу...
- Так, у грудні минулого року ми з ними грали й перемогли 5:3, але було дуже важко з ними. Це добротна європейська команда, до якої треба ставитися дуже серйозно. З такими командами бувають великі проблеми, якщо їх недооцінювати. В них є лідери, які ведуть за собою команду, і ми повинні виключити їх з гри. Так що, дуже серйозно готуємося до угорців, не вагайтеся.

- Далі, на нас чекають фаворити чемпіонату Європи іспанці, рік тому ми грали з ними два товариські матчі...
- Вони гранди світового футзалу, але грати з ними можна, що ми і довели рік тому. І я хочу сказати, що саме в іграх з таким суперником ми зможемо побачити свій реальний рівень. Іспанія - це лакмусовий папірець для будь-якої команди. Так що, поки йде підготовчий процес, сподіваюсь все буде добре і обійдеться без травм. Ми повинні підійти до чемпіонату Європи в оптимальних фізичних та психологічних кондиціях!

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.