Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3591
0

АФУ розробила офіційне лого Шкільної футзальної ліги України

Всеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги України відбудеться в березні 2016 року в Києві

АФУ розробила офіційне лого Шкільної футзальної ліги України

Асоціація футзалу України розробила офіційний логотип Шкільної футзальної ліги України, який відсьогодні буде використовуватися на всіх заходах та офіційних документах ліги.

Нагадаємо, що «Шкільна футзальна ліга України» – проект, спільно розроблений Асоціацією футзалу України, Федерацією футболу України, Міністерством освіти і науки та Міністерством молоді та спорту. У ШФЛУ-2016 беруть участь команди, складені з учнів 5-их класів шкільних закладів зі всієї країни. На попередньому етапі визначаються регіональні переможці з 24-х областей та Києва.

Наступний етап – стиковий, де сусідні області за системою «домашній матч/виїзний матч» визначать 12 володарів путівок до Всеукраїнського фіналу (школа-переможець з Києва автоматично виходить у суперфінал).

Всеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги України відбудеться в березні 2016 року в столиці України, де протягом трьох днів визначаться призери та чемпіон сезону 2015/2016, а також володарі індивідуальних призів. Організатори ШФЛУ будують таку систему нагородження, при якій без подарунка не залишиться жоден учасник Всеукраїнського фіналу.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.