Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2690
0

Віталій СОЛОМКА: «Рахунок дуже і дуже неприємний для нас»

«Кардинал-Ровно» – «Титан-Заря» – 6:1. Послематчевый комментарий главного тренера покровчан

Віталій СОЛОМКА: «Рахунок дуже і дуже неприємний для нас»

Віталій Соломка, головний тренер «Титан-Зорі»:

- Вітаю МФК «Кардинал-Рівне» з перемогою. Я ще на початку сезону казав і зараз дотримуюся тієї ж думки, що це одна з найкращих команд Екстра-ліги, яка однозначно в цьому сезоні побореться за золото чемпіонату.

А що стосується гри, то рахунок дуже і дуже неприємний для нас. Гра проходила під диктовку МФК «Кардинал-Рівне». Наразі в нас проблеми з окремими гравцями, які зазнали травм. Є також і дискваліфіковані. Хотіли дати в останньому турі можливість проявити себе молоді, але вони зіграли так, як є.

Рахунком звичайно незадоволений, а ось грою, якщо в атаці, ще більш менш зіграли непогано, то в обороні допустили багато помилок. Звичайно, що нам сьогодні не вистачало Пічкурова, одного із основних гравців команди. Як ви бачите, в команді багато молодих гравців, тому відсутність таких досвідчених гравців досить помітна. Заміна воротаря в другому таймі була плановою, про це було домовлено ще перед грою.

Я заявлений за команду, ще й як гравець, але виходив на майданчик у цій якості лише у першому матчі сезону. Потім вирішив сконцентруватися лише на тренерській роботі. Перебуваючи на майданчику, мені ще важко керувати діями команди, можливо не вистачає тренерського досвіду.

Покровське знаходиться за 30 кілометрів від зони АТО. Тому іноді вечорами чуємо відгомін війни, але, слава Богу, до нас не доходить. Дніпропетровську область поки що не чіпають.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.