Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5070
0

Кардинал-Ровно – Титан-Заря. Анонс

Останні штрихи перед плей-офф

Кардинал-Ровно – Титан-Заря. Анонс
Фото Романа Цупрука

Підходить до завершення регулярний чемпіонат. Командам залишилося провести один тур, але вже відома одна пара учасників плей-офф, якою стали перша команда «Локомотив» і восьма «Лукас». Залишилося визначити інші пари учасників. За другу сходинку продовжують боротьбу «Спортлідер+» і «ЛТК». Хмельничанам, щоб залишити за собою другу сходинку, потрібно перемагати у Львові «Енергію», а «ЛТК», сподіваючись на осічку суперника, потрібно здолати в Кременчуці «Лукас».

За четверте місце продовжують боротьбу МФК «Кардинал-Рівне» і львівська «Енергія». За львів’ян ми вже згадували, а ось рівнянам для бронювання за собою 4-го місця потрібно перемагати в рідних стінах непоступливу «Титан-Зорю». У першому колі у важкому поєдинку господарям вдалося втримати нічийний рахунок – 1:1. Тому і в гостьовому поєдинку «титанівці» намагатимуться повторити попередній успіх, не виключаючи надій на більш вдалий результат. Але втрачати очки в заключній грі, ще й на своєму майданчику, явно не входить в плани рівнян, а отже боротьба обіцяє бути цікавою.

«Титан-Зорю» ще до недавнього часу можна було вважати справжньою домашньою командою, адже з Покровького мало кому вдавалося вивезти очки. У 4-му турі тут внічию 2:2 зіграв «Ураган», а в 9-му – нічиєю 1:1 задовольнився МФК «Кардинал-Рівне». Першої домашньої поразки «Титан-Зоря» зазнала у напруженому двобої зі «Спортлідером+». Перемагаючи по ходу гри 3:2, господарі не втримали перевагу, і спочатку дозволили хмельничанам зрівняти рахунок, а на заключній хвилині і вирвати перемогу – 3:4. На цьому домашні прикрощі «титанівців» не закінчилися. Спочатку «ЛТК» в 16-му турі переміг господарів 3:1, а в наступному турі вже і лідер, «Локомотив», завдяки єдиному голу вивіз з Покровського повноцінні три очки.

Але не лише в рідних стінах здобували очки футболісти «Титан-Зорі». Першу виїзну перемогу вони здобули в 11-му турі в Кривому Розі, де з рахунком 6:4 здолали «Приват». Нещасливим виявився для івано-франківців 13-й тур, в якому «титанівці» нагадали про першу домашню нічию господарям і перемогли їх з мінімальною перевагою – 2:1. У підсумку, в 17 матчах командою набрано 20 очок (6 перемог і 2 нічиї), як для новачка ліги, цілком непоганий результат, враховуючи ще й те, що більшість ігор, в яких колектив зазнав поразок, закінчувалися з мінімальною перевагою суперника, що говорить про неабияку непоступливість колективу.

Що ж можна сказати про «Титан-Зорю»? Очолює команду головний тренер Віталій Соломка. Ворота захищає досвідчений голкіпер Валерій Чичикало, в якого здається відкрилося друге дихання. Кістяк команди складають такі досвідчені футболісти, як майстри спорту Віталій Білоус і Едуард Кулик, гравці, які понюхали порох у найвищій лізі футзалу Павло Пічкуров і Микола Чорний, вихованець місцевого футболу Анатолій Мілінький, який розпочинав сезон в луганській «ЛТК», а вже після нового року підсилив «Титан-Зорю».

Кращі бомбардири у «Титан-Зорі» Едуард Кулик – 10 м’ячів, і Валерій Грицовець – 7. Тоді як у МФК «Кардинал-Рівне» у Віталія Танського 11 влучних ударів, а у Михайла Волянюка – 10.

В попередньому матчі рівняни, зрівнявши рахунок – 2:2 – у досить важливому матчі проти «ЛТК», не лише не втримали нічию, а й пропустили два м’ячі, після чого втратили надії позмагатися за місце в першій трійці. «Титан-Зоря» ледь не відібрала очки у лідера в Покровському, пропустивши єдиний гол на 35-й хвилині, граючи у меншості, адже за хвилину до цього другу жовту, а автоматично і червону отримав Павло Пічкуров.

Таким чином, гра в Рівному для гостей уже нічого не значить, і Віталій Соломка може використати її як підготовку до матчів плей-офф. Над футболістами «Титан-Зорі» не тяжітиме хвилювання за результат, отже можна буде очікувати від них розкутої гри. А ось «кардиналівців» влаштовує лише перемога, але для досвідченої команди, яка ставить за мету здобуття нагород, цей фактор не повинен завадити продемонструвати яскравий і результативний футзал. Все залежатиме від того, чи вдалося команді скористатися паузою в чемпіонаті, щоб суттєво звільнити лазарет, на який останнім часом багато нарікав головний тренер Сергій Піддубний. Якщо всім травмованим вдасться залікувати травми, то можна чекати від рівнян сплеску активності, і воротарю суперника Валерію Чичикало сумувати не доведеться.

Виходячи з вище наведеного, на вболівальників чекає цікавий поєдинок, в якому сподіваємось буде не лише багато гострих моментів, але і яскравих забитих голів.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

28 марта, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Титан-Заря» (Покровское)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Ярослав Вовчок (Ивано-Франковск), Александр Сидорук (Винница)
Судейский наблюдатель: Владимир Фролов (Киев)
Результат матча первого круга – 1:1
 Прогноз Sport.ua – 6:3

 

 

Опрос

Голосов 6
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Титан-Заря»?

Победа «Титан-Зари»

0 голосов 0.1 %

Ничья

1 голос 16.67 %

Победа «Кардинал-Ровно»

5 голосов 83.33 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.