Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
1770
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Енергія сьогодні витиснула усе, що могла»

КУ. «Энергия» – «Кардинал-Ровно» – 3:1. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Енергія сьогодні витиснула усе, що могла»
Фото Романа Цупрука

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинала-Рівне»:

- У нас троє основних гравців травмовані. Мова йде про Фаренюка, Басича та Ланка, а до них додався ще й Кручок. Кашуба сьогодні грав з травмою. Йому грати не можна, але я його попросив, оскільки не було кому. Йому зробили два уколи, і на свій страх і ризик він вийшов грати. Утім, те, що я назвав, це не є головною причиною поразки.

Коли пропустили перший і третій гол, Танський та Маринюк не розібралися в обороні. До другого гола також є претензії до гравців. Помилка Танського призвела до контратаки. Вважаю, що цю передачу Віталій не повинен був робити, оскільки ми не програвали на той час, і ризикувати не було жодної потреби. Потрібно було грати в «свою» гру. Щодо гри Михайла Волянюка, то є питання до нього. Коли Михайло вийшов сам на сам з Кардашем, потрібно було бити по воротах, а не обігрувати воротаря.

У грі з п’ятим польовим було помітно, що ми підсіли. Далося взнаки те, що цього тижня у нас на тренуванні було п’ятеро людей. Повноцінних тренувань не було.

Вважаю, «Енергія» сьогодні витиснула усе, що могла. Якщо ми хочемо на щось претендувати у цьому сезоні, то Маринюку, Танському та Волянюку не можна так ставитися до своїх моментів як і в обороні, так і в атаці. Ми нічим не слабші за «Енергію». Ми могли їх обігрувати.

Источник Энергия Львов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.