Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 13 февраля 2015, 20:33
5483
0

Спортлидер+ – Кардинал-Ровно. Анонс

Звертати увагу на історію ніхто не збирається

| Обновлено 13 февраля 2015, 20:33
5483
0
Спортлидер+ – Кардинал-Ровно. Анонс
Фото Романа Цупрука

першому колі рівняни поступилися в рідних стінах «спортлідерівцям» – 2:5. Тоді це була перша гра господарів на оновленому майданчику, до якого «кардиналівці» ще не встигли призвичаїтися. Звичайно, що підопічні Сергія Піддубного у грі відповіді намагатимуться докласти максимум зусиль, щоб поквитатися з кривдниками, тим більш, що і сам головний тренер не раз у своїх інтерв’ю згадував ту поразку, як кажуть, не злим тихим словом.

Поразку в попередньому турі рівняни сприйняли спокійно, у тій грі вони мали достатньо моментів, щоб змінити рахунок, але свій фарт напевно вичерпали в попередній грі з львівською «Енергією», тоді як суперник не міг похвалитися аж надто великою кількістю гольових епізодів, проте сповна скористався помилками господарів і здобув перемогу. «Кардиналівці» повинні зробити правильні висновки з допущених помилок, щоб в подальшому не наступати на граблі. Команда знаходиться у бойовому стані, і, скориставшись паузою в чемпіонаті, пов’язаною з іграми збірної України, плідно готується до матчу з «Спортлідером+».

Якщо говорити про попередні матчі рівнян, то в звітному сезоні вони здобули по 4 перемоги в рідних стінах і поза ними, зазнали трьох поразок в Рівному і лише одну на виїзді, плюс дві нічиї, здобуті в гостях. У складі рівнян важко визначити одноосібного бомбардира, адже одразу кілька футболістів можуть похвалитися влучністю. Так, по 8 голів на свій рахунок записали Віталій Танський і Мар’ян Маринюк, на гол менше провів Михайло Волянюк, і ще на два менше – на рахунку Євгена Ланко, а Артем Фаренюк і Сергій Піддубний по 5 разів засмучували голкіперів суперника. Тому опонентам важко буде визначитися, від кого безпосередньо чекати небезпеки.

Окрім того, гра в Хмельницькому передуватиме не менш важливій кубковій чвертьфінальній зустрічі МФК «Кардинал-Рівне» у Львові, переможець якої, скоріш за все, претендуватиме на перемогу в «Фіналі чотирьох». Тому цілком логічно, що рівняни намагатимуться максимально використати гру зі «Спортлідером+» в якості генеральної репетиції перед важливим кубковим матчем.

Що ж до господарів хмельничан, то вони в нинішньому сезоні в 14 матчах здобули 5 виїзних і 4 домашні перемоги, дома двічі зіграли в нічию і одну гру програли, а також двічі поступилися в гостях. На відміну від рівнян, «Спортлідер+» цілком може похвалитися результативністю, адже є лідером Екстра-ліги за забитими м’ячами – 59. Лідер серед бомбардирів Екстра-ліги теж хмельничанин – Дмитро Калуков, який ділить пальму першості з гравцем «Привату» Романом Бакумом. На рахунку обох бомбардирів по 15 забитих м’ячів. Окрім кращого голеадора, в «Спортлідера+» бомбардирськими якостями можуть також похвалитися Сергій Рибак – 11, Олексій Фетько – 8, та Валерій Власович 7 голів. Потрібно також додати, що в останніх матчах збірної України були задіяні два гравці «Спортлідера+» – Дмитро Калуков та Олексій Фетько.

Протистояння між МФК «Кардинал-Рівне» та «Спортлідером+» завжди проходить у запеклій боротьбі, досить часто визначити переможця по ходу гри не можливо. Нагадаємо, що до цього рівняни лише тричі втрачали очки в очних зустрічах з хмельничанами, всі інші ігри закінчилися їхньою перемогою, але це аж ніяк не дає права рахувати гостей фаворитами зустрічі. Попередні результати матчів уже в історії, і команди навряд чи звертатимуть на це увагу. Але якби там не було, матч обіцяє бути бойовим і цікавим для вболівальників, з відкритим футболом і великою кількістю гольових моментів. Переможцем же вийде той, кому найліпше вдасться підготуватися до гри в психологічному аспекті і якомога краще виконати тренерські настанови, а майстерності гравцям обох команд не позичати.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

14 февраля, суббота
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «Кардинал-Ровно» (Ровно)  
Хмельницкий. Спорткомплекс «Динамо». 12.00
 Арбитры: Николай Подранный (Житомир), Александр Билащенко (Чернигов)
Судейский наблюдатель: Виталий Олейник (Киев)
Результат матча первого круга – 5:2
 Прогноз Sport.ua – 3:3

 

Опрос

Голосов 5
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «Кардинал-Ровно»?

Победа «Кардинал-Ровно»

2 голоса 40 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Спортлидера+»

3 голоса 60 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 51
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 17 апреля 2024, 23:11 0
Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу

Завершились матчи плей-офф чемпионата мира

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.