Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3115
0

Іван СКІЦКО: «Хлопці проявили характер і бійцівські якості»

«Кардинал-Ровно» – «Ураган» – 2:3. Послематчевый комментарий главного тренера франковцев

Іван СКІЦКО: «Хлопці проявили характер і бійцівські якості»

Іван Скіцко, головний тренер «Урагану»:

- Перший тайм пройшов за нашим сценарієм, все йшло так, як ми і очікували. Ми серйозно готувалися, знаємо, як потужно грає вдома МФК «Кардинал-Рівне», і наскільки в нього все злагоджено і відпрацьовано. Одразу помітна творча «рука» тренера. А ось другий тайм ми однозначно програли. Я розумію так, у нас настала втома, не так працював мозок, тому гравці припускалися елементарних помилок, які їм добре знайомі. Було в нас і не обов’язкове вилучення, звідси і інтрига.

Але все-таки хочу подякувати нашим молодим хлопцям, які проявили характер і бійцівські якості. Адже без цих якостей їм би в МФК «Кардинал-Рівне» не виграти. Перед цим «Енергія» не змогла вивезти звідси очки, а ми це зробили. І я вірю, що зі сторони «кардиналівців» недооцінки суперника не було. Тим більш, що я напередодні гри розмовляв у Києві з Сергієм Піддубним під час семінару тренерів. За його словами він з повагою ставиться до нашої команди і напевно очікував такої гри від нас. Можливо, не чекав такого результату, а ось таку гру, то напевно чекав.

Хочу ще раз зауважити, що МФК «Кардинал-Рівне» досить сильна і грамотна команда, а головні і вирішальні матчі будуть в неї вже на стадії плей-офф. Адже вже не викликає сумніву, що вони там гратимуть. Тому зараз ще можна програти, а ось у матчах на виліт цього вже собі дозволити буде не можна.

На мою думку, сьогодні МФК «Кардинал-Рівне» забракло звичайного везіння. Візьміть хоча б два поспіль моменти Сондака при грі «4 проти 3». Як можна було не замкнути такі два моменти на дальній правій стійці. Окрім того, ще було два моменти при грі «5 проти 4». Це можна пов’язати з невезінням команди, аніж з майстерністю її виконавців.

До речі, в нас теж такі самі ігри бувають. Знов ж таки згадаю останню гру з «Титан-Зорею», в якій ми поступилися 1:2. Гра була під нашим контролем, і ніби моментів ми створили достатньо, але майстерності нам в тій грі забракло. Хоча все зараз можна списати і на звичайне невезіння.

Повертаючись до рівнян, скажу, що можливо і на краще, що вони програли зараз у чемпіонаті. Головне, щоб цього не повторилося у плей-офф. Я вірю, що їхній тренер зробить аналіз гри і відповідні висновки.

Але і в нас роботи багато, і те, що ми перемогли сьогодні «кардиналівців», ще нічого не значить. У нас є проблеми і в обороні, і з психологією. І ми працюємо в цьому напрямку. Голи, які ми забили після стандартів – це не випадковість. Але, як на мою думку, то трохи підвів вашу команду Віталій Дєнюжкін, воротар такого класу повинен був брати такі м’ячі.

Тактика на гру – не грати від оборони, адже це могло б нам вилізти боком. Фізично ми все-таки сирі, але в кожному матчі намагаємося не поступатися жодній команді. Наша тактика була не дати створити МФК «Кардинал-Рівне» моменти для взяття наших воріт.

Взагалі ми вчимося, набираємося досвіду і вважаю, такі ігри, як сьогодні, нам потрібні. Ми розуміємо, що зараз в команді зміна поколінь, але в «Урагана» завдання завжди самі високі. І не дивлячись на те, що ми з цією командою вважайте перейшли з першої ліги в Екстра-лігу – завдання все одно максимальні. А вже, що вийде з цього – покаже сезон. Для нас, як на мене, було б непогано потрапити до четвірки. Розуміємо, що це не просто, але було б хорошим результатом.

Те що ми здобули більше очок в гостях, аніж в рідних стінах, пов’язано із проблемами з залом. У першому колі ми тренувалися на одному майданчику, а грали на іншому. Правда зараз керівництво пішло нам на зустріч, і вже тижнева підготовка перед домашніми матчами в нас проходить на своєму майданчику. Тому матч з «Титан-Зорею», я б скоріше відніс до нещасного випадку. Але ми вже звикаємо і будемо вже й дома грати потужно.

За підсумками гри в своїй команді відзначив би всіх гравців, що виходили на майданчик, але найбільше – воротаря Романа Колтка. Ви самі бачили його в грі. Ось такі досвідчені гравці нам потрібні. Він сьогодні проявив найкращі лідерські якості, що й призвело до виграшу. У рівненській команді сподобалися Танський, Маринюк і Ланко. Моментами непогано зіграли Волянюк, Басич і Фаренюк.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину
Футбол | 18 апреля 2024, 13:38 7
10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину

Новый спортдир «Полесья» ранее помог пристойно «затариться» легионерами «Зирке» и «Карпатам»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.