Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 01 февраля 2015, 14:02
3193
0

Ураган увозит победу из Ровно

«Кардинал-Ровно» с минимальным счетом уступает в родных стенах

| Обновлено 01 февраля 2015, 14:02
3193
0
Ураган увозит победу из Ровно

Вже з перших хвилин стало зрозуміло, що гра не буде надто результативною. Більше м’ячем володіли господарі, але початок гри команди провели так би мовити без воріт. Лише наприкінці першої п’ятихвилинки Євгену Ланку вперше вдається пробити по воротам. Але Роман Колток без проблем парирує удар. Згодом Басич небезпечно пробиває з лівого флангу, і воротар переводить м’яч на кутовий.

А ось першого удару по воротам господарів «ураганівці» нанесли лише на 9-й хвилині, коли Михайло Зварич пробив повз ближню ліву стійку. За хвилину Віталій Танський пробиває без підготовки, і м’яч після його удару виходить на кутовий. Обидві команди грали досить обережно, більше м’ячем володіли господарі, але до небезпеки біля воріт це не призводило.

Небезпечний момент на 18-й хвилині – Мар’ян Маринюк прострілює у воротарську на Олександра Басича, але Роман Колток ліквідовує небезпеку, перевівши м’яч на кутовий. Одразу після розіграшу кутового Танський віддає передачу на Маринюка, але з ударом Мар’яна впорався голкіпер івано-франківців.

І тут наче грім серед ясного неба – гол у ворота МФК «Кардинал-Рівне». Віталій Танський помиляється з передачею на Олександра Басича. М’яч перехоплює Антон Лясковський, змістившись трохи вліво, пробиває… і м’яч, пролетівши повз Мар’яна Маринюка, влучає в дальній правий кут – 0:1.

Ще до забитого голу Іван Скіцько просив про хвилинну перерву, і після втрати м’яча «кардиналівцями» він скористався цією можливістю, за одну хвилину 54 секунди до закінчення першого тайму. Хоча ця хвилинна перерва напевно більше була б уже потрібна Сергію Піддубному, адже якраз його підопічні поступалися з рахунком 0:1.

Після паузи рівняни перехоплюють м’яч, і Михайло Волянюк наважується на дальній удар по центру воріт, але Роману Ковтку вдається переправити м’яч над перекладиною на кутовий. За півтори хвилини до закінчення тайму Михайло Волянюк «заробляє» четвертий фол МФК «Кардинал-Рівне». А вже за кілька секунд «кардиналівці» отримують право на кутовий, і поки вони збиралися його виконати, за хвилину і вісім секунд до перерви вже Сергій Піддубний бере тайм-аут. Після настанов тренера розіграш кутового, і Євген Ланко пробиває по центру воріт прямо у Романа Колтка. А завершується тайм проривом по лівому флангу Зварича, на перехват якому вийшов Віталій Дєнюжкін. У підсумку, Михайло встиг перекинути м’яч через голкіпера, але і через ворота теж. Зіткнення гравців, певний час обидва лежать на майданчику. На щастя, все закінчується добре, гравці піднімаються тиснуть один одному руки, і гра продовжується. В заключні 30 секунд першого тайму жодній з команд нічого суттєвого провести так і не вдається. І на перерву команди йдуть за мінімальної переваги гостей – 0:1.

Підводячи підсумок першого тайму, потрібно відмітити, що територіальною перевагою володіли господарі, але гості сповна скористалися помилкою гравців МФК «Кардинал-Рівне» і вийшли вперед.

Вже на першій хвилині другого тайму рівняни отримали право на вільний удар із лінії воротарського – Роман Ковток не мав права торкатися м’яча. Танський направо на Ланка, той наліво на Маринюка, несильний удар Мар’яна – Михайло Зварич вибиває м’яч з порожніх воріт. Але вже за хвилину рівнянам все ж таки вдається зрівняти рахунок. Танський справа віддає передачу Маринюку, а сам зміщається на лівий фланг. Мар’ян повертає м’яч капітану, і той майже з лінії воротарської пробиває повз Романа Колтка у ближню стійку з внутрішньої сторони, від якої м’яч і влітає у сітку воріт – 1:1.

І надалі рівняни володіли ініціативою, а гості намагалися відповідати гострими випадами. Наступний більш-менш небезпечний момент трапився на 25-й хвилині, коли Мар’ян Маринюк двічі поспіль пробивав по воротам. Перший його удар парирував Роман Колток, а після другого м’яч перелетів через поперечину. Не пройшло і хвилини, як Дмитро Ситник викотився на ворота «Урагану», і знову Роман Колток на висоті, відбивши у шпагаті м’яч на кутовий. У відповідь вже Зварич пробиває по воротам, і Дмитро Ситник переводить м’яч в аут. Павло Миколюк з аута відкидує м’яч під удар Оресту Боргуну, той наважується на удар, і м’яч над воротарем МФК «Кардинал-Рівне» влітає в сітку воріт – 1:2. І знову вперед вириваються молоді «ураганівці».

За хвилину атаку рівнян ударом повз дальню ліву стійку завершує Басич. У відповідь дальній удар Ореста Боргуна повз ближню ліву стійку. Сондак зі штрафного влучає у Колтка. Напруга гри зростає, не витримують нерви у молодих гравців. У підсумку Максим Новосад і Тарас Рудавець отримують від арбітра по гірчичнику. А ще за хвилину Тарас зупиняє прохід Віталія Танського правим флангом і, отримавши другу жовту, залишає майданчик. Господарі отримують можливість дві хвилини провести в більшості. Але, забігаючи наперед, повідомимо, що скористатися цим вони так і не змогли.

Мар’ян Маринюк пробиває зліва, м’яч від воротаря виходить на кутовий. Згодом на простріл Мар’яна ледь-ледь не встигає Володимир Сондак. Удар Ланка справа – відбиває Колток на Танського, а удар Віталія зліва в підкаті переводить в аут Андрій Сімка. Знову б’є Ланко – повз ближню праву стійку. Після серії ударів по воротам «Урагану» головний тренер гостей Іван Скіцько вирішує взяти хвилинну перерву. До закінчення гри трошки більше 10 хвилин.

«Кардиналівці» без проблем ліквідовують атаку гостей і після довгого розіграшу м’яча – вдруге простріл зліва Маринюка. На цей раз Сондак дотягується до м’яча, але майже з метра не влучає у ближній, не захищений, правий кут воріт. Один за одним Романа Колтка обстрілюють справа Сондак і Ланко, але голкіпер, впіймавши кураж, демонструє чудову реакцію. У підсумку дві хвилини часу спливають – і обидві команди в повних складах.

На 35-й хвилині Олександр Басич наважується на потужній дальній удар, і Роман Колток не без труднощів переводить м’яч на кутовий. В’язка гра з ініціативою рівнян. І знову наче з нічого гол у ворота господарів. Павло Миколюк розіграв аут з Орестом Боргуном, отримав м’яч назад. Пройшов ближче до воріт лівим флангом і несподівано для Дєнюжкіна пробив. Як і в попередньому результативному епізоді, м’яч просвистів над головою і руками голкіпера і затріпотів у сітці воріт. 1:3 – і до закінчення гри майже 4 хвилини.

Сергій Піддубний одразу бере хвилинну перерву, і на майданчику в ролі п’ятого польового гравця виходить Віталій Танський. Майже дві хвилини рівняни штурмують ворота суперника вп’ятьох, а гості намагаються забити зі своєї половини у порожні ворота. На 39-й хвилині спочатку Артем Фаренюк з чергового прострілу Маринюка якимось дивом із метра не влучає у ворота. А вже за кілька секунд Віталій Танський таки скорочує відставання до мінімуму. Мар’ян Маринюк віддає передачу своєму капітану, і той примушує вдруге капітулювати голкіпера івано-франківців – 2:3.

До закінчення гри трохи більше хвилини, але вирвати бодай нічию рівнянам так і не вдається. «Ураганівці» надійно грають у захисті і більше не дозволяють відзначитися супернику. Так і закінчився цей двобій, в якому молодій, але досить амбітній команді вдалося взяти реванш за домашню поразку з аналогічним рахунком в першому колі.

Так, рівняни володіли ініціативою, створили багато небезпечних моментів, тоді як гості сповна скористалися з помилок господарів і здобули перемогу. Що ж поробиш, це – футбол. Як кажуть, перемагає сильніший, а точніше, як казав один із тренерів на післяматчевій прес-конференції в Рівному, «не той хто більше створює, а той, хто краще реалізовує».

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Ураган» (Ивано-Франковск) – 2:3 (0:1)

«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Евгений Ланко, Марьян Маринюк, Александр Басич, Виталий Танский - Артем Фаренюк, Владимир Кручок, Владимир Сондак, Владислав Гарбарук, Дмитрий Сытник, Максим Новосад, Михаил Волянюк, Сергей Поддубный
«Ураган»: Роман Колток - Михаил Зварич, Роман Киндратив, Тарас Рудавец, Андрей Симка - Андрей Цилык, Антон Лясковский, Игорь Корсун, Марьян Пелех, Орест Боргун, Павел Мыколюк, Роман Горпинич, Юлиан Горбатый

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Сергей Подворный (Хмельницкий)

Виталий Танский (22, 39) - Антон Лясковский (18,36), Орест Боргун (26)

Александр Басич (11). Максим Новосад (28). - Тарас Рудавец (28)

- Тарас Рудавец (29 - второе предупреждение)

Удары (в створ): 39 (24) – 19 (7).

КАРДИНАЛ-РОВНО – УРАГАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ


Sport.ua

Видеообзор сайта www.cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Украинский арбитр назначен на Финал четырех футзальной Лиги чемпионов
Футзал | 26 марта 2024, 14:44 1
Украинский арбитр назначен на Финал четырех футзальной Лиги чемпионов

Денис Куцый станет первым украинцем, который будет работать на таком уровне

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.