Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 25 января 2015, 20:00
3201
0

Дмитро СИТНИК: «В мене всередині іноді добряче кипіло»

Гравці рівненського «Кардиналу» про переможний матч 13-го туру чемпіонату України з «Енергією» (2:1)

| Обновлено 25 января 2015, 20:00
3201
0
Дмитро СИТНИК: «В мене всередині іноді добряче кипіло»

Після переможного кубкового матчу із криворізьким «Приватом» головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний назвав Дмитра Ситника одним із кращих за підсумками гри. Не зіпсував каші Дмитро і у протистоянні з куди більш серйозним суперником – «Енергією». Не забив, але підтвердив думку про те, що повертається до своєї кращої форми.

- Дмитре, у чому секрет успіху у грі з «Енергією»?
- Це не зовсім успіх. Ми могли зіграти і краще. Перед нами стояло завдання перемогти. Це була одна із ключових ігор перед раундом плей-офф, на нас лежала величезна відповідальність. Можливо, саме це не дозволило продемонструвати нашу кращу гру.

- Після гри з «Приватом» тренер добре оцінив твої дії на майданчику. Яку оцінку поставив би собі за звітний матч?
- Незадовільно. В мене сьогодні було багато неточних передач, обрізок. Десь не вистачало холоднокровності. Дуже хвилювався.

- Емоції, що вирували на трибунах серед уболівальників, передалися і вам?
- За усіх хлопців сказати не можу, але в мене всередині теж іноді добряче «кипіло». Повторюся, гра була для нас дуже принциповою і була величезна відповідальність за результат.

- Менш, ніж за місяць на вас чекає гра з «Енергією» у Львові у чвертьфіналі Кубку України. Як вважаєш, «Кардиналу» під силу потрапити до «Фіналу чотирьох»?
- Сьогодні ми справою довели, що так. Не існує нічого неможливого. Не важливо, хто суперник, наша мета – лише перемога. Намагатимемося знову порадувати наших уболівальників.


Двадцять другий номер у складі МФК «Кардинал-Рівне» Максим Новосад із командою тренується усього два тижні. Матч проти «Енергії» став для нього дебютним в «Екстра-лізі» і у професійному футзалі взагалі. Максим відіграв на майданчику близько трьох хвилин. Хоч і нервував, але кричущих помилок не припустився.

- Максиме, дотепер ти грав здебільшого у великий футбол, за аматорський «ОДЕК». Як проходить адаптація до гри у залі?
- В мене є досвід гри у футзал. Брав участь в аматорських змаганнях місцевого рівня. Тож зі специфікою гри я знайомий. Але є одне «але». Екстра-ліга і «Енергія» – це, м’яко кажучи, зовсім інший рівень... Загалом, мені подобається у команді. Тренуюся усього два тижні, але вже у захваті від тренувань. Мені подобаються нові виклики, навантаження, та й самі тренування щоразу інші.

- Як тебе прийняли у команді?
- З більшістю хлопців я вже був знайомий, тож акліматизувався швидко. Мені все подобається і все влаштовує. Зараз я мрію про те, щоб забити свій перший гол за «Кардинал».

- Сьогодні ти дебютував у професійному футзалі, на рівні «Екстра-ліги». До того ж у матчі з «Енергією». Як оцінюєш свої дії?
- Так, кращого моменту для дебюту годі й придумати. Звичайно, дуже хвилювався. Я знав, що тренер дасть мені шанс, і хотів насамперед не підвести його. Двічі виходив на майданчик, загалом зіграв хвилини три... Думав лише про те, щоб не помилитися. Цього надто мало, щоб ставити якісь оцінки. Працюватиму над собою і далі. Сподіваюся, що мої справи поступово підуть на краще.

Роман СВИРИДА, www.cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.