Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3277
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Ні в кого з гравців не затремтіли ноги»

«Кардинал-Ровно» – «Энергия» – 2:1. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Ні в кого з гравців не затремтіли ноги»
Фото Романа Цупрука

Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний:

- Результатом гри задоволений. Перемога – завжди перемога. Окрім того, три очки додали до своєї скарбнички, ще й «Енергію» обійшли. Ще перед грою велася мова, що це гра за 6 очок, тому звісно, що результатом гри задоволений. Будь-яка перемога – завжди плюс. Вона додає гравцям віру в себе, в свої можливості.

Стосовно самої гри, то так, як ми і планували – за тим сценарієм вона і проходила. «Енергія» – команда, яка не дає грати, пресингує, і не дає часу на роздуми. Ми очікували це, і під це награвали свої комбінації. У цілому відіграли не погано, витримали темп гри і, не зважаючи на високий накал, ні в кого з гравців не «затремтіли ноги».

Відзначу, що у львів’ян чудовий воротар, який може і «підчитати» хід гри, і в «рамці» виручити. Також у їхньому складі гравці, і не один, які були чемпіонами України. Додайте сюди ще й перспективних молодих гравців – Миколу та Михайла Грицин. Свого часу ми хотіли їх взяти в МФК «Кардинал-Рівне», але вони не погодились. «Енергія» – команда дуже хороша, і, на мою думку, обов’язково претендуватиме на один із комплектів медалей та кубок.

Я був готовий до гри, і міг грати. Але є молоді хлопці – нехай грають. Плюс до того, ще й гра так складалася, що не вимагала кардинальних змін. Окрім того, коли дивишся зі сторони, то бачиш всі огріхи своїх підопічних. Можна одразу внести корективи. Тренер повинен все бачити зі сторони, а знаходячись на майданчику – всього не побачиш.

З такими командами як «Енергія» і «Локомотив» – потрібно грати на великих швидкостях, а для цього треба мати велику лаву запасних. Сьогодні вперше на майданчику в складі команди вийшов Максим Новосад. Його потрібно підпускати до складу. Він у матчі багато не грав, але те, що я йому казав, він той мінімум виконав. «Понюхати пороху» в такому матчі, коли гра триває на високих швидкостях, для нього досить корисно. Тут треба швидко думати і миттєво приймати рішення.

Проте, найбільше мене сьогодні турбувало те, що Ланко і Маринюк грали з травмами. Євгену взагалі ходити було важко, але вийшов на майданчик і грав на уколах. Тому до нього жодних претензій. До гри з «Ураганом» він не тренуватиметься, щоб залікувати травму. Це ж можу сказати і за Мар’яна. Обидва сьогодні добре відіграли. Непогано виглядав Ситник, але хочеться, щоб він грав ще краще. Були в нього окремі огріхи, але в цілому зіграв не погано. У другій четвірці добре виглядав Кручок. Ще й Сондак, наш «джокер», в потрібний час забив потрібний гол.

Накал гри був досить високий, і я не хочу сказати, що «Енергія» не заслуговувала на перемогу, але все-таки в нас був більший шанс. Згадайте момент, коли вивели на ударну позицію Ланка, тоді Євген міг все вирішити ще раніше. Були і в «Енергії» небезпечні удари, але таких виходів – не було. А так, була рівна гра і, думаю, досить цікава для глядачів. Тоді, як для тренерів і президентів клубів – скоріш «валідольна».

Гра в Хмельницькому завершилася перемогою «Спортлідера+». Можливо, це нам і більш на руку в стратегічному аспекті. Ми підтягнулися до «ЛТК», і, якщо є шанс поборотися за 2-3 місце, то, думаю, це краще. Але взагалі складно судити, адже все залежить від нас. Якщо далі братимемо свої очки, то ролі не грає. Головне не робити таких осічок, як в домашній грі зі «Спортлідером+».

Повертаючись до кубку, хочу сказати, що мене не засмутив жереб. Якщо боротися за кубок, то не важливо, на якій стадії перегравати суперника. Якщо «Енергія» справді сильна, що показала гра сьогодні, то вона має пройти далі. Тому яка різниця, чи ми б зустрілися з нею пізніше чи раніше. Для здобуття кубку потрібно перемагати будь-кого, якщо ти вартий фіналу. Єдине, що грати доведеться на їхньому полі, де трохи інше тертя, ніж на нашому майданчику. Але ми там вже грали і вивозили очки. Та й кубкові матчі – це кубкові матчі, і в них фаворит може бути зовсім інший.

Але зараз ми не будемо думати про кубкову гру, адже потрібно готуватися до гри з «Ураганом». І, те що вони поступилися дома «Титан-Зорі», ще ні про що не говорить…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

КЛОПП: «Аталанта на 100% заслужила пройти дальше. Мы сосредоточимся на АПЛ»
Футбол | 19 апреля 2024, 01:41 2
КЛОПП: «Аталанта на 100% заслужила пройти дальше. Мы сосредоточимся на АПЛ»

Главный тренер «Ливерпуля» подвел итоги 1/4 финала ЛЕ для своего клуба

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.