Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 25 января 2015, 19:31
3143
0

Кардинал вырывает победу у Энергии и обходит ее

Команда Сергея Поддубного забивает на один гол больше львовян

| Обновлено 25 января 2015, 19:31
3143
0
Кардинал вырывает победу у Энергии и обходит ее

Гра в Рівному була однією із центральних в турі, і такі матчі зазвичай проходять не без участі вболівальників команди гостей. Не став винятком і звітний матч, на який прибув львівський десант. Ще до початку гри вболівальники обох команд добряче розім’ялися, вигукуючи традиційні патріотичні заклики, які розпочинали господарі, а продовжували гості.

Команди чудово знають одна одну, тому і не витрачали марно часу, вже з перших секунд ввімкнувши максимальні швидкості. Обопільний пресинг не залишав часу на роздуми, рішення потрібно було приймати миттєво, але на якості гри це не відбивалося. Як і личить, першими удару по воротам суперника завдали господарі. Уже на першій хвилині Мар’ян Маринюк пробив злів – м’яч просвистів над поперечиною воріт Володимира Кардаша. За хвилину львів’яни відповіли ударом Тараса Кузя, який Віталій Дєнюжкін відбив у шпагаті.

Наступні хвилини команди провели в запеклій боротьбі в центрі майданчика, лише зрідка завершуючи атаку ударом по воротам. Небезпечний момент трапився на 4-й хвилині, коли Андрій Федюк вирвався на побачення з Віталієм Дєнюжкіним, але рівненський голкіпер зіграв досить холоднокровно, і не дозволив Андрію, який свого часу встиг пограти за рівненську команду, відкрити рахунок. Після цього епізоду ще не раз Дєнюжкін був вимушений демонструвати свою майстерність, коли львів’яни досить гострими кинджальними атаками прорізували захист рівнян, але пробити Віталія було не так просто. Проте це не збивало запалу гостей, і ті продовжували шукати можливість для нанесення влучного завершального удару. Така гра гостей примушувала господарів грати на грані фолу, і вже на 11 хвилині в їхньому пасиві було 4 фоли.

У другій половині тайму рівнянам вдалося більш менш вирівняти гру, і все частіше примушувати вступати в гру Володимира Кардаша. На 16-й хвилині Євген Ланко помітив у воротарському Віталія Танського і віддав передачу своєму капітану, а той п’ятою намагався підправити м’яч у ворота, але Кардаш відбив м’яч. А вже за кілька секунд і Володимир не зміг врятувати свою команду. Віталій Танський, вводячи м’яч на лівому фланзі з аута, помітив у воротарському Маринюка – відмінна передача на дальню праву стійку, і Мар’ян головою переправляє м’яч у сітку воріт – 1:0. До речі, забитий гол вивів Маринюка в одноосібні лідери серед бомбардирів команди.

Кінцівка тайму проходила в рівній боротьбі, небезпека виникала, як біля одних, так і біля інших воріт, але завершальні удари не досягали мети. Дещо примусили господарі похвилюватися своїх вболівальників, заробивши 5 фол, адже до закінчення тайму було ще більше двох хвилин, і львів’яни цілком могли спровокувати суперника на фол, але це їм так і не вдалося. Отже, на перерву команди так і пішли за мінімальної переваги МФК «Кардинал-Рівне» – 1:0.

Після відпочинку малюнок гри не змінився, як і до перерви, команди тримали високий темп. І вже за кілька секунд після відновлення гри Тарас Кузь небезпечно пробив з лівого флангу, проте м’яч пролетів у метрі від дальньої стійки.

Час збігав, а рахунок не змінювався. І ось, на 27-й хвилині, перервавши атаку господарів, львів’яни провели свою. Роман Кордоба віддав в боротьбу на Багряка. Поблизу правого кута майданчика Віталію вдається виграти двобій у Басича і відкинути м’яч під удар Тарасу Кузю, який, не роздумуючи, добряче приклався до м’яча. І якщо з цим ударом Віталію Дєнюжкіну ще вдається впоратися, то завадити Роману Кордобі добити м’яч у сітку воротар господарів був вже не в змозі – 1:1.
Пропущений рівнянами гол не надто вплинув на хід поєдинку, хіба що примусив їх активізуватися. Тут вже Володимиру Кардашу доводиться раз по раз демонструвати свою майстерність після ударів Волянюка та Басича. Але, львів’яни не перейшли на глухий захист, а навпаки – за будь-якої нагоди проводили іскрометні контратаки. Так, після удару Андрія Федюка Віталію Дєнюжкіну довелося продемонструвати неабиякі гімнастичні здібності, щоб завадити м’ячу потрапити до сітки. З кожною наступною  хвилиною градус боротьби зростав. Удар Ланка парирує Кардаш. Микола Грицина б’є зліва, і м’яч ледь не облизує дальню праву стійку. Двічі на ударній позиції опиняється невгамовний Кордоба, але у першому випадку на шляху м’яча опиняється Дєнюжкін, а другому бракує влучності. Рівняни не примушують себе чекати з відповіддю. Знову Ланко на вістрі – повз стійку. Атака на атаку, удар за ударом, а рахунок незмінний – 1:1. Швидкий темп гри, примушує тренерів до частих змін четвірок. Будь-яка помилка могла стати фатальною. Все частіше помилялися гравці при передачах, і це зрозуміло, адже грати в такому ритмі досить важко.

А коли до закінчення гри залишалося майже півтори хвилини, блискавична комбінація «кардиналівців» завершилася голом. Володимир Сондак в центрі майданчика перехопив м’яч, передача Фаренюку, той далі Волянюку. Михайло в один дотик відпасував вправо на набігаючого Сондака, і Володимир вивів свою команду вперед – 2:1.

Одразу хвилинна перерва, яку бере Максим Павленко. І, як і читалося, на майданчику з’явився 5-й польовий, у ролі якого вийшов Роман Кордоба. Львів’яни розігрували м’яч, намагаючись підловити рівнян на помилці, але господарі досить грамотно захищалися. Все менше часу до завершення гри, наважився на удар Федюк – не точно. Для одних час спливав надто швидко, для інших навпаки. Вже траплялося в зустрічах цих команд, коли якраз на заключній хвилині вирішувалася доля матчу. Та цього разу дива не сталося, рівняни втримали мінімальну перевагу, і під шалені оплески вболівальників з перемогою залишили майданчик.

Перемога над «Енергією» дозволила МФК «Кардинал-Рівне» обійти львів’ян, і всього до двох очок скоротити відставання від «ЛТК».

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Энергия» (Львов) – 2:1 (1:0)

«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Александр Басич, Артем Фаренюк, Виталий Танский, Владимир Кручок, Владимир Сондак, Владислав Гарбарук, Дмитрий Сытник, Евгений Ланко, Максим Новосад, Марьян Маринюк, Михаил Волянюк, Сергей Поддубный
«Энергия»: Владимир Кардаш - Андрей Федюк, Богдан Стефанкив, Виталий Багряк, Максим Павленко, Михаил Грицына, Николай Грицына, Роман Кордоба, Степан Струк, Тарас Кузь, Ярослав Пысько

Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Игорь Кравченко (Сумы)

Марьян Маринюк, 16, Владимир Сондак, 39 - Роман Кордоба, 27.

Удары (в створ): 25 (17) – 28 (14).

КАРДИНАЛ-РОВНО – ЭНЕРГИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ


Sport.ua

Видеообзор сайта www.cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Агент: «Судаков после Евро легко может стоить 150 миллионов евро»
Футбол | 28 марта 2024, 15:15 22
Агент: «Судаков после Евро легко может стоить 150 миллионов евро»

Никита Швец рассказал, как участие на чемпионате Европы увеличит стоимость украинских игроков

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.