Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1856
0

КМЛ-2014: первая победа ICTV

Команда телеканала СТБ уступает в первом матче утешительного этапа турнира

КМЛ-2014: первая победа ICTV
У неділю, матчем між ICTV і СТБ стартувала Перша Ліга КМЛ. Обидві команди зайняли останні позиції у своїх кваліфікаційних групах, тому кожна з них зараз мала що доводити і за що боротись: дебютні перемоги, важливі залікові пункти, старі принципові моменти… Але цього разу «заруби» як такої не вийшло в силу різноманітних причин.  
 
Розпочалась гра у доволі повільному темпі, команди не особливо старались атакувати, намагаючись знайти в складі одна-одної якісь слабкі місця. В результаті всіх цих стратегічних дій, першого по-справжньому небезпечного моменту вболівальникам прийшлось очікувати аж до шостої хвилини, коли Матвій Тебешевський зблизився з голкіпером ICTV, але не зумів переграти його. Після цього темп матчу помітно піднявся і опоненти один за одним почали загострювати ситуацію на паркеті. Та, як би не старались хлопці, рахунок залишався сухим аж до двадцятої хвилини, коли Олег Василяка «прошив» голкіпера суперників.
 
Друга ж половина, на відміну від першої, не змусила нас довго очікувати голів – вже на двадцять другій хвилині Айярі Абдельбакі на досвіді вирішив наданий йому шанс, зрівнявши цифри на табло. Проте, оранжеві не дуже хотіли і цього разу втратити очки, тому збільшили свій натиск на ворота СТБ, що майже відразу дало свої плоди: Антон Кльопка вдруге вивів ICTV вперед. І тут вже діло залишалось за малим – господарям треба було лише дотиснути своїх опонентів, що вони і зробили протягом двох заключних хвилин: Дмитро Клименко і Олег Василяка точними ударами встановили підсумковий результат матчу – 4:1 на свою користь.
 
Кльопка Антон, ICTV:
 
- Такі матчі завжди виходять важкими, насиченими боротьбою, тому ми дуже задоволені, що зуміли виграти.
 
- Ігри з СТБ ви розглядаєте як своєрідне дербі?
- Я думаю, що так. Ми вже не раз грали проти цієї команди. На щастя сьогодні все тихо обійшлось, адже зазвичай між нами вирують емоції.
 
- У вас сьогодні були проблеми із складом?
- Так, із тринадцяти гравців у нас сьогодні було лише п’ять, тому я думаю, що слід поговорити із гравцями, адже така поведінка є не надто гарною по-відношенню до команди.
 
Томільченко Костянтин, СТБ:
 
- Особисто у мене дуже хороші враження від матчу, хоч ми й програли. У нас була довга перерва, тому команда не зігралась як слід.
 
- Які задачі ставить перед собою ваша команда у новій лізі?
- Вигравати, добиватись максимального результату і, звісно ж – награти кістяк команди, адже у нас постійно хтось випадає із складу.
 
- Встигли розібрати суперників по групі?
- Так, у попередніх матчах ми побачили, що рівень команд достатньо високий, тому нам слід готуватись до матчу із кожним опонентом.
 
 
ICTV - СТБ - 4:1
Голы: Василяка, 20, 40, Клепка, 26, Клименко, 39 - Айяри, 22.



Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.