Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3070
0

Кардинал-Ровно – Энергия. Анонс

Спочатку чемпіонат. Кубок будет за місяць

Кардинал-Ровно – Энергия. Анонс

Звітний 13-й тур досить цікавий для вболівальників. Так, у Сумах один із аутсайдерів «СумДУ» прийматиме «Локомотив». І хоча сумчани мають в активі лише 2 очки, але це аж ніяк не свідчить, що гра для минулорічного чемпіона буде легкою прогулянкою. Цікавою обіцяє бути і гра в Хмельницькому, в якій схрестять «шпаги» нинішній лідер чемпіонату «ЛТК» і місцевий «Спортлідер+», який у цьому сезоні демонструє досить результативний футзал і забив найбільше з усіх команд Екстра-ліги – 52 голи. Цей матч та гра в Сумах і дадуть відповідь, чи вдасться луганчанам втриматися на першій позиції.

Якщо ж говорити про матч у Рівному, то тут боротьба триватиме, так би мовити, за 6 очок. Команди розділяє усього одне очко, і перемога дозволить закріпитися переможцю в лідируючій групі. Рахунок гри першого кола у Львові – 2:2, лише підтверджує безкомпромісність майбутньої гри. Матчі з «Енергією» для «кардиналівців» завжди проходять нелегко, ось і гра першого кола тримала вболівальників у напрузі до фінального свистка. У тому матчі львів’яни двічі виходили вперед, але рівнянам таки вдалося здобути важливе очко. У львівському поєдинку обидві команди продемонстрували гру високого рівня. Тому і в Рівному гра очікується не менш захоплюючою, до того ж, ця зустріч передуватиме чвертьфінальній кубковій у Львові, що також додає своєрідної інтриги.

Минулого тижня обидва колективи здобули перемоги в 1/8 Кубку України. Рівнянам це вдалося досить легко, адже «Приват», хоча і суттєво оновив свій склад, проте спромігся лише на один гол, а ось господарі вже традиційно відвантажили криворіжцям сім. А от підопічні Максима Павленка віддали багато сил, щоб в Хмельницькому здолати непоступливий «Спортлідер+». Двічі по ходу гри господарі виривалися вперед, але втримати перемогу так і не змогли – поточним володарям кубка вдалося провести на гол більше і продовжити боротьбу за трофей.

Незважаючи на місце, яке «Енергія» і МФК «Кардинал-Рівне» посідали в турнірній таблиці, боротьба між географічними сусідами завжди точилася неабияка. І хоча в п'ятнадцяти зіграних матчах чемпіонату (враховуючи лише ігри, які відбулися після переїзду «Кардиналу» в Рівне) 8 перемог на рахунку львів'ян і лише одна у рівнян при 6 мирових угодах, це аж ніяк не свідчить про беззаперечну перевагу «енергетиків». Адже, окрім трьох, всі інші перемоги були з мінімальною перевагою, а переможця в тих матчах можна було з упевненістю назвати лише після фінального свистка. Фортуна досить часто була на боці «енергетиків», та вона будь-коли може змінити свою прихильність. Перемога рівнянам дуже потрібна, як в турнірному, так і в психологічному аспекті, адже відпускати лідерів ніяк не можна.

Цікавим також буде протистояння і двох граючих тренерів – Сергія Піддубного і Максима Павленка, які будуть не лише керувати діями підопічних, а й приймати в грі безпосередню участь. Отже, з нетерпінням чекаємо не менш принципового і захоплюючого поєдинку, так, як і було завжди. А ось хто залишиться зі щитом, то це вже покаже тільки сама гра.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

24 января, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Энергия» (Львов)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Игорь Кравченко (Сумы)
Судейский наблюдатель: Владимир Фролов (Киев)
Результат матча первого круга – 2:2
 Прогноз Sport.ua – 4:2

 

 

Опрос

Голосов 4
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Энергия»?

Победа «Энергии»

2 голоса 50 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

2 голоса 50 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.