Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
1986
0

Володимир КРУЧОК: «Завжди націлений на те, щоб забити гол»

Гравці рівненського «Кардиналу» про переможний кубковий матч 1/8 фіналу з «Приватом» (7:1)

Володимир КРУЧОК: «Завжди націлений на те, щоб забити гол»
Фото Романа Цупрука

Один із наймолодших гравців МФК «Кардинал-Рівне», Володимир Кручок у кубковій грі проти «Привата» забив свій другий гол у нинішньому сезоні і перший – перед власними уболівальниками. Нагадаємо, свій перший м’яч Володимир забив у виїзному матчі Екстра-ліги проти сумського «СумДУ».

- Володимире, твій гол – це хороший знак для команди. Забив «СумДУ» – і «Кардинал» переміг 5:1, забив «Привату» – і «Кардинал» переміг 7:1... Думав про те, що заб’єш напередодні?
- Я завжди намагаюся бути націленим на ворота суперника. Як і вся команда, я старанно готувався до цієї гри. Я радий, що зумів відзначитися голом. Партнери теж чудово зіграли. Вийшли три в одного, Володя Сондак віддав мені хорошу передачу, я міг віддавати ще далі, на Волянюка, але вирішив бити сам. Перед матчем у нас стояло завдання перемогти. Жодних альтернатив не було. В разі поразки нас просто не зрозуміли б. Гадаю, ми завдання виконали.

- Що говорив тренер у роздягальні в перерві?
- Поставив завдання не зважати на рахунок і не зупинятися. Сказав, тримати гру під контролем і продовжувати забивати. Після перерви ми не грали на утримання рахунку. Ми збиралися забивати і сьомий, а якби пощастило – то і восьмий гол і так далі.

- Як оцінюєш свою власну гру?
- Не зовсім задоволений власними діями на майданчику. Були епізоди, де мав би зіграти краще. Можливо, ще досвіду не вистачає. А загалом, мої дії має оцінювати тренер.


Віталій ТАНСЬКИЙ: «Мої голи – це заслуга партнерів»

Капітан МФК «Кардинал-Рівне» у кубковій грі проти «Привата» відвантажив суперникам одразу три красені-м’ячі. Сам Віталій Танський каже, що це його третій хет-трик у кар’єрі. Усі забиті м’ячі він присвятив сім’ї.

- Віталію, як вдалося так швидко оговтатися після швидкого пропущеного голу?
- Ми знали, що не трапилося нічого страшного. Ми добре підготувалися до гри, були фантастично налаштовані психологічно. Цей гол просто не міг нас зламати.

- Як вважаєш, «Приват» мав би шанси на прохід у наступний раунд, якби не швидкий гол Маринюка у відповідь?
- Думаю, навіть, якби Мар’ян одразу не зрівняв би рахунок – гра все-одно пішла б за нашим сценарієм. «Кардинал» просто дещо вище класом.

- Рахунок – 7:1 по грі? Перемога справді була легкою?
- Ми знали, що за час що минув від нашої останньої зустрічі, «Приват» кадрово підсилився. У них з’явилася практично нова четвірка. Готувалися, що буде дуже непросто. Але в результаті гра далася нам значно легше. Не знаю, чому. Можливо, їхні новачки ще не зовсім зігралися. А можливо, це просто ми показали гру дуже хорошого рівня. Але маю сказати, що ця перемога далася нам простіше, аніж у попередніх матчах з «Приватом».

- У тебе сьогодні подвійне свято: перемога та хет-трик. Подарунок виявився неочікуваним?
- Так, не чекав від себе такого. Вийшли красиві голи, але це не моя індивідуальна заслуга. Це результат хорошої роботи партнерів. Мені вчасно віддавали хороші передачі, а я опинявся у потрібний час у потрібному місці – от і все.


Євген ЛАНКО: «Причина пропущеного голу – розконцентрація»

Новачок рівненського клубу, який у нинішньому сезоні вже шість разів вражав ворота суперників у матчах Екстра-ліги, відкрив лік забитим м’ячам за «Кардинал» і на кубковому фронті.

- Євгене, у чемпіонаті Екстра-ліги «Кардинал» двічі впевнено здолав «Приват» з рахунком – 7:2. Чи не було недооцінки суперника перед кубковою грою?
- В жодному разі. Весь минулий тиждень ми цілеспрямовано готувалися до гри з «Приватом». І саме до кубкової гри. Кубок – це трохи інший характер матчів, усі суперники виходять на такі матчі, як на останній бій. Тим паче, дуель була одно матчевою, і все мало вирішитися за сорок хвилин.

- Тим не менше, як і в попередній грі з «Приватом», «Кардинал» першим пропустив швидкий гол. В чому причина?
- Не можу пояснити. Якась розконцентрація. Це не була якась нестача підготовки, надмірна самовпевненість, чи ще щось... Ви ж бачили, пропустивши, ми одразу взяли гру у свої руки і грали у хороший футзал. Добре, що вдалося швидко виправитися за помилку і все завершилося перемогою.

- До перерви «Кардинал» перемагав уже з хокейним рахунком – 6:1. В роздягальні тренер зумів знайти слова, аби мотивувати на другу половину матчу?
- Сказав зустрічати суперника на своїй половині майданчика і продовжувати диктувати «Привату» свої умови гри. Ми ж намагалися не зупинятися на досягнутому і продовжували атакувати.

- Успіх у кубковому матчі повинен мотивувати перед календарною грою чемпіонату з «Енергією».
- Так. Наступного тижня буде непроста гра. «Енергія» – принциповий суперник, прямий конкурент у турнірній таблиці. Ми граємо вдома і, гадаю, маємо хороші шанси на перемогу.

Роман СВИРИДА, www.cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче
Футзал | 20 апреля 2024, 21:10 0
Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче

Украинские футзалисты забили соперникам пять мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.