Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4772
0

Кардинал-Ровно – Приват. Анонс

Перший благодійний поєдинок в Екстра-лізі відбудеться в Рівному

Кардинал-Ровно – Приват. Анонс

Заключний тур 2014 року складно назвати екстрапривабливим, адже якщо поглянути на пари команд, які зустрічаються між собою, то одразу впадає в очі, що в усіх колективи з першої половини турнірки зустрічаються з командами другої. Хіба що можна виокремити ігри в Луганську і в Покровському. В першій лідер «ЛТК» приймав молодий, але досить амбіційний «Ураган». А в другій – непоступливий в рідних стінах «Титан-Зоря» гратиме ще з одним омолодженим складом, але достатньо вмотивованим – львівською «Енергією».

І все ж таки один із матчів таки потрібно виокремити. Це гра в Рівному, в якій зустрінуться місцевий МФК «Кардинал-Рівне» та команда «Приват» з Кривого Рогу. І не тому, що в цьому матчі зійдуться аутсайдер і один з претендентів на нагороди. Цей матч виокремлюється серед інших самим його призначенням. Так, керівництво рівненського клубу і безпосередньо футболісти вирішили зробити цей календарний поєдинок благодійним, а всі зібрані від продажу квитків кошти спрямувати на допомогу українській армії, а якщо бути точнішим, то на допомогу рівненському госпіталю. Окрім того, на гру запрошені півсотні поранених бійців, які на даний час лікуються в рівненському госпіталі.

«Приват» наразі не назвеш потужною командою – колектив лише на стадії формування, більшість гравців до цього сезону ще не нюхала пороху Екстра-ліги, а отже не має досвіду виступів на високому рівні. Що до тренера команди Олександра Юзика, то якраз він і стояв у витоків створення ще львівського «Кардиналу», який згодом, перебравшись до Рівного, трансформувався в МФК «Кардинал-Рівне». З цим тренером вдалося попрацювати і кільком гравцям, які зараз захищають кольори рівненського клубу.

Взагалі криворізький клуб в чемпіонаті зірок з неба не хапає. Команда перебуває на самому дні турнірної таблиці і ще жодного разу в 11-ти матчах не відчула присмаку перемоги, маючи в багажі лише одну нічию – 4:4, здобуту в Сумах в матчі з сусідом по турнірці «СумДУ». Причому «Приват» примудрився пропустити найбільше м’ячів у свої ворота – 69, а менше 27-ми голів криворіжців забили лише сумчани – 15. Щоправда, є все ж таки «Привату» і чим похвалитися, адже на сьогодні лідерство серед бомбардирів захопив їхній гравець Роман Бакум, на рахунку якого майже половина забитих командою м’ячів – 12. І якщо більшість матчів «Приват» програв з різницею в три і більше м’ячів, то в попередньому турі можна сказати намітився такий собі прогрес, поразка – 4:6 від колективу з Покровського, причому «Титан-Зоря» міг і поступитися, адже по ходу гри програвав з рахунком 2:4, але господарям так і не вдалося втримати перевагу і здобути таку важливу першу перемогу.

Натомість, рівняни до гри з криворіжцями провели триматчеве виїзне турне, в якому набрали майже половину від можливих очок. Спочатку була нічия 1:1 у Покровському, потім розгромна поразка у Харкові – 0:6, і минулої суботи перемога 7:2 у Кременчуці.

Проте, не дивлячись на минулі здобутки команд, все ж не забуватимемо стару істину – м’яч круглий, і хтозна, коли «Привату» вдасться перервати без виграшну серію, а чому б це їм не зробити в Рівному. Переконані, що обидві команди в звітному матчі намагатимуться продемонструвати усе своє вміння і всю майстерність, порадувавши вболівальників цікавою грою, масою небезпечних моментів і хорошою реалізацією.

Цікаво, що до Рівного команда з Кривого Рогу упродовж місяця завітає ще раз, адже відповідно з жеребкуванням матч 1/8 фіналу Кубку України «Приват» проведе саме на майданчику «Кардинал-Рівне», і орієнтовно гра має відбутися 17 або 18 січня.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

27 декабря, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Приват» (Кривой Рог)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Леонид Жиронкин (Луганск)
Судейский наблюдатель: Олег Соболевский (Радомышль)
Результат матча первого круга – 7:2
 Прогноз Sport.ua – 8:2

 

 

Опрос

Голосов 1
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Приват»?

Победа «Привата»

1 голос 100 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.