Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 декабря 2014, 14:04
3129
0

КМЛ-2014: волевая победа Нового канала

Команда «Киевского футзала» не смогла удержать преимущество

| Обновлено 17 декабря 2014, 14:04
3129
0
КМЛ-2014: волевая победа Нового канала
Звітна гра між командами Нового каналу та редакцією журналу «Київський футзал» мала доволі велике значення для обох колективів, так як в їхній групі склалась неоднозначна ситуація, а отже і кожен заліковий пункт тут цінився на вагу золота. Важливості цій грі додавав і той факт, що сині, зазнавши прикрої поразки у минулому турі, будь-що хотіли реабілітувати свою репутацію.
 
Ще у першому матчі було помітно, що журналістам не вистачало когось такого, хто мав би стати зв’язуючим елементом, того, хто своїми діями міг би як заспокоїти партнерів, так і змусити їх розігнати швидку атаку. У цьому матчі таким гравцем мав стати Андрій Марченко. Загартований «особливими методами підготовки», Мара вдало організовував гру гостей, часто-густо віддаючи непогані передачі на партнерів. Ось, саме одна з цих передач і призвела до голу. Та ще й якого! На тринадцятій хвилині Андрій, розігруючи аут помітив підключення Анатолія Домбровського по протилежному флангу і віддав тому передачу верхом, а Толя, недовго думаючи, зльоту вколотив м’яча у ворота Нового каналу. Зелені, приголомшені таким розвитком подій кинулись відіграватись і, мені досі в голові не вкладається, як вони примудрились «розтринькати» декілька вірних можливостей забити бодай один гол.
 
Друга ж половина перевернула все «з ніг на голову». Знаходячись під постійним пресингом суперників, сині тримали оборону до двадцять п’ятої хвилини, поки не проґавили випад Максима Гриценка, який не без долі везіння, зумів-таки обіграти голкіпера Київського футзалу, зрівнявши рахунок. Стараючись відновити перевагу над суперником, гості поновили свої атаки, але методично втрачали одну за одною можливості для взяття воріт, за що і поплатились на останній хвилині гри: Максим Гриценко і Олександр Лазік вирвались в контратаку і без проблем переграли голкіпера – 1:2. Гості знову програли, хоча перемога була такою близькою, якби не ті ж помилки, що і в минулому матчі…
 
 
Новый канал - Киевский футзал - 2:1 (0:1)
Голы: Гриценко, 25, Лазик, 39 - Домбровский, 13.


Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 16
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.