Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 11 декабря 2014, 13:30
3454
0

КМЛ-2014: СТБ уступает телеканалу 112 Украина

Дубль Тиграна Мартиросяна дарит неожиданную победу телеканалу 112

| Обновлено 11 декабря 2014, 13:30
3454
0
КМЛ-2014: СТБ уступает телеканалу 112 Украина
Матч першого туру медіа ліги між колективами телеканалів 112 Україна і СТБ став протистоянням двох напрочуд різних стилів гри. Команди продемонстрували, що серйозно налаштовані на цей турнір. До речі, СТБ за останніми рейтингами – найбільш популярний телеканал в країні, проте, як ми бачимо, у футзалі важливий саме спорт, все інше тут ролі не грає.
 
Матч починався поволі, команди не стартували з високих швидкостей, проте вже на другій хвилині Ярослав Шевченко вивів команду 112 вперед, реалізувавши чи не першу атаку у матчі. Та це ніяк не простимулювало команди пришвидшити темп, і у першому таймі цей гол виявився єдиним. Решту вісімнадцять хвилин гра виглядала наступним чином: гравці в червоному більше тримали м’яч у себе, і , здавалось, більше пресингували, проте – їх атаки виглядали дуже затягнутими, повільними, не вистачало ефектного завершення, певною мірою через захист гравців 112, певною – через їхнього голкіпера Олексія Іванова, що в цей день показав справжню майстерність, не раз виручаючи команду. Гравці у синьому навпаки – атакували швидко і точно, але не вистачало скоріше майстерності, щоб реалізувати непогані моменти, ближче до середини тайму вони перехопили ініціативу. Команда СТБ більше оборонялась і ловила суперника на контратаках; представники 112 не встигали швидко повертатись до власних воріт з атак, що давалося їм складно, але їхні суперники скористатися з цього не змогли.

 
Другий тайм починався також неквапом, але за кілька хвилин 112 взяли гру в свої ноги і за дві хвилини збільшили відрив на два м’ячі. Спочатку Ігор Губатий прийняв передачу від власного голкіпера перед воротарським суперника і один в один обіграв воротаря СТБ, а потім партнер по команді вивів Тиграна Мартиросяна  проти пустих воріт. Таким чином – 3:0. До середини тайму гра заспокоїлась, у СТБ з’явились небезпечні атаки, але знову ж таки – без акцентованого закінчення, без впевненості у успішності цієї атаки, гравці ніби боялися брати на себе відповідальність за м’яч. Проте голів від наймасовішого телеканалу країни ми таки дочекалися. На двадцять дев’ятій хвилині, після розіграшу кутового, Дмитро Карпинський забив перший м’яч темно-червоних, а за хвилину Станіслав Крюк, самотужки пройшовши суперників, скоротив відставання ще на один пункт. Два пропущені м’ячі активізували 112 Україна, і ті почали грати з більшим натиском, це дало свої результати – Тигран Мартиросян оформив дубль після розіграшу аута близько воріт суперника. До кінця матчу гра так і тривала – більше атакували гравці в синьому, червоні підловлювали їх на контратаках, але результату це не принесло, 4:2 – перемога 112 Україна.
 
Гра не була занадто яскравою чи багатою на гарні моменти, але представники обох команд показали, що прийшли на турнір з серйозними завданнями і готові у кожному матчі стояти до кінця. Побажаємо їм подільших перемог, і в футзалі і в медіапросторі.
 
Тимур Мирошниченко, гравець 112 Україна:
 
- Що сьогодні на полі вдавалося вашій команді, що ні?
- Я гадаю, що гра була вдалою, хлопці зіграли гарно, показали на що спроможні. Було на початку другого тайму легке нервування, через яке ми пропустили два голи, але ми з цим ворались.
 
- Як команда підійшла до цього чемпіонату? Чи немає проблем зі складом, з тренуваннями?
- Ні, проблем немає, ми підійшли до турніру серйозно, відіграли один підготовчий турнір до цього. Всі здорові, всі в формі, думаю, будемо тільки додавати.
 
ФФзК
 
 
СТБ - 112 Украина - 2:4
Голы: Карпинский, 29, Крюк, 30 - Шевченко, 2, Губатый, 22, Мартиросян, 23, 34.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.