Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
5094
5

КМЛ-2014: Виктор Вацко спасает ТК Футбол от поражения

Телеканалы М1 и «Футбол» показали пример зрелищной игры в 1-м туре Киевской Медиа Лиги

КМЛ-2014: Виктор Вацко спасает ТК Футбол от поражения
У першому турі медіаліги зустрілись команди телеканалів М1 та Футбол. Здавалося, що друга команда за своїм визначенням має грати в футзал краще, проте виявилось що медійники розважального конетенту мають не меншу жагу до перемоги, та й грають доволі таки непогано. Матч між двома коллективами, що різні за своєю професійною спрямованістю, проте схожі рейтингом перегляду серед українців, видався яскравим та багатим на цікаві моменти.
 
Перший тайм команди почали на високій швидкості. Вже на першій хвилині через обрізку у власній штрафній гравці у жовтому відставали на один м'яч – Дмитро Сластьон не пробачив помилки суперникам і відкрив рахунок. Потім аж до тринадцятої хвилини табло залишили у спокої і рахунок не змінювався, проте небезпечні моменти були, що у однієї, то і у другої команди. Більше атакували представники спортивного телеканалу, але ніби на зло жовтим не вистачало кількох штрихів у завершенні атаки, не було кульмінації, крапки, тому й атаки закінчувались переважно пострілами повз ворота або втратою м’яча у чужому воротарському. ТК Футбол все ще шукав свою гру. Зелені атакували менше, але їх атаки були більш акцентовані, було помітно, що часто гру на себе бере автор першого м'яча, на якого покладалася команда, саме Дмитро Сластьон на 13 хвилині і оживи гру, забившина в контратаці. Це нарешті додало футболівцям сил і за три хвилини, розпасувавшись біля воротарського суперника жовті вивели Сергія Панасюка проти пустих воріт, а він в свою чергу не підвів команду – 1:2. Під кінець тайму команда активізувалась і змогла не тільки зрівняти рахунок а й вийти вперед. Рахунок 3:2 забезпечили Мирослав Новосад і Віктор Вацко.

 
Другий тайм був значно яскравіший за перший. Хоч стиль гри команд і не зазнав жодних змін, результативність стала набагато більшою – за другу двадцятихвилинку було забито вже одинадцять (!) м’ячів. На початку більше атакували знову жовті, а забили першими знову зелені, і знову –  Дмитро Сластьон у контратаці. Гра швидко зупинилась на одному темпі, до того ж – високому, команди грали зібрано, спокійно. На 24 хвилині Максим Оленковський зрівняв рахунок зі штрафного. Здавалося, що гра рівних команд надалі  буде тривати також рівно, без суттєвих змін на табло, а скоріше з позиційними протистояннями, але – не так сталося. Гра закінчилась з рахунком 8:8, при чому у М1 двічі знову відзначився Дмитро Сластьон, а ще – Ігор Дробот та В’ячеслав Іванов, у команди ТК Футбол – Сергій Панасюк, Віктор Вацко, Дмитро Павленко та Максим Оленковський.  Після того як рахунок став 4:4, гра розвивалась дуже динамічно, не можна чітко сказати, яка з команд мала перевагу в атаці, обидва суперника добре атакували, що й демонструє нам рахунок.
 
Матч видався цікавим і справедливим своєю розв’язкою, хай і стилі команд відрізняються, але на майданчику вони показали рівну гру, а крім того – яскраву, за що і подякуємо гравцям, а ще – побажаємо вдалого турніру.
 
Віктор Вацко, гравець ТК Футбол:
 
- Які враження від гри?
- Гра вдала. Ми робили те, що любимо і вміємо. Правда при рахунку 6:4 пропустили два м’ячі , які не мали пропускати, а потім на останніх хвилинах, можна сказати, вирвали нічию.
 
- Як ви гадаєте, чому після 6:4 команда трішки зменшила натиск?
- Ну, ми ж аматори, не футболісти, не можемо витримувати весь матч на повну. У нас були хлопці на лавці – ми дали і їм пограти, крім того – ми не ставимось до цих змагань надто офіційно. Для нас це турнір вихідного дня, програємо,то програємо, виграємо, то виграємо, - помирати ж не будемо. Проте – будемо старатися вигравати.
 
В’ячеслав Бондар, гравець М1:
 
- Який настрій  у команди після гри?
- Перша гра видалась трохи розвідувальною, тому і ходила так хвилями: то суперник перемагав, то ми тиснули. Кажуть – перший млинець комом, тому, напевно, і нічия. Нам дуже хотілось перемогти.
 
- А який настрій на турнір загалом?
- Налаштовані перемагати, у нас були помилки ми їх виправимо, можливо підсилимо склад і будемо грати краще.
 
ФФзК
 
 
М1 - ТК Футбол - 8:8
Голы: Сластен, 1, 13, 22, 26, 35, 38, Дробот, 37, Иванов, 40 - Панасюк, 16, 29, Новосад, 18, Вацко, 19, 40, Оленковский, 24, 30, Павленко, 39.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
EGOS
..а кто это там такой борзый из желтых в конце матча в матерацци решил поиграть..??
..как дети, чесслово
Sadixson
как ни странно - нет И даже больше - вообще никакого отношения к СМИ не имею, кто это такой не знаю, просто посмотрел обзор - а там человек в одиночку ложит 6 и потом ещё голевую. Не каждый день такое видишь, вот и вырвалось)
vovazin1991
На наступний матч за команду Футболу бразіл підженуть І якогось цигана на лавку посадять Порада якщо будете шукати циган то м. Стрий їх дофіга крутиться в районі автостанції (жарт)
А якщо серйозно то досить непогано грають, комбінаційно
Sadixson
Дмитрий Сластен - beyond godlike! все 8 голов с его участием, в итоге 6+1 - агонь! ))