Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 07 декабря 2014, 23:13
2199
0

Євген РИВКІН: Усвідомлювали, що вистачить нас тільки на тайм

«Ураган» – «Локомотив» – 0:2. Післяматчевий коментар головного тренера «залізничників»

| Обновлено 07 декабря 2014, 23:13
2199
0
Євген РИВКІН: Усвідомлювали, що вистачить нас тільки на тайм

Євген РИВКІН, головний тренер «Локомотиву»:

- Цей матч був для нас досить таки складним. Боротися довелося із цікавим суперником. «Ураган» – молода, амбіційна, швидка команда, яка дуже добре фізично підготована. До того ж, зважаючи на всі обставини, які переслідують команду «Локомотив», ми зіграли дуже розумно, за що я дякую своїм футзалістам. Можливо, поєдинок був не таким видовищним, як би цього хотілося, але зіграли так, як могли. Скажу, що гравці прекрасно розумілися на майданчику, і ми усвідомлювали, що вистачить нас тільки на тайм, тож радий, що ми цим скористалися. У другому таймі в івано-франківців було ряд гольових епізодів, але вони їх не реалізували, тому перемога залишилася за нами.

- Чи задоволені Ви результатом?
- Результатом, звісно, я задоволений. Ми перемогли і завоювали три очки, а це було для нас найголовнішим. Половина команди практично тільки в середу розпочала працювати в повну силу через травми та хвороби, друга половина – тільки повернулася із збірної. Дехто навіть не встиг побувати вдома. На мій погляд, дана ситуація не зовсім коректна, адже пріоритетом всього українського футзалу є національна збірна. Я, як тренер, зацікавлений, щоб цикл не порушувався і ми зіграли згідно календаря. Перед початком чемпіонату я звертав увагу на те, що між іграми чемпіонату і викликами в національну збірну були паузи в три дні. Почули мене тільки в одному напрямку – перед викликом в збірну хлопцям давати відпочинок. Адже потрібно розуміти, що у спортсменів теж є сім'ї…

Хочу, що мене правильно зрозуміли – це не претензії. Але, якщо ми розпочали працювати правильно, як це і робить збірна, то я б хотів, щоб й далі рухалися в такому ж напрямку і давали гравцям час і на відновлення, і на відпочинок. Як це робити? Є Асоціація, там висококваліфіковані спеціалісти, тому, думаю, вони все це врегулюють. Пройде зовсім небагато часу, і я впевнений, що молода і перспективна команда «Ураган» теж зіткнеться з такими проблемами. Єдине, до чого не був готовим «Локомотив» – це те, що викликатимуть аж 9 людей. Тепер поїхали тільки п'ять хлопців тільки в силу того, що четверо захворіли. Але якби відправили всіх, то команда б втратила тренувальний цикл. Тоді, можливо, «Урагану» було б легше.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.