Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4454
1

Кардинал-Ровно – Спортлидер+. Анонс

Перша гра на оновленому майданчику

Кардинал-Ровно – Спортлидер+. Анонс
Фото Романа Цупрука

Команди МФК «Кардинал-Рівне» і «Спортлідер+» не лише територіальні сусіди, а й сусіди по турнірній таблиці. Рівняни посідають 4-ту сходинку, а хмельничани 5-ту, що відповідно додає матчу зайвої інтриги. Звісно, що центральним матчем туру буде гра між лідерами в Харкові, де «Локомотив» прийматиме «ЛТК», але і матч в Рівному в боротьбі за місце під сонцем гратиме не останню роль, адже суперників віддаляє всього одне очко. У разі перемоги гостей вони матимуть змогу обійти рівнян і сподіватися на осічку львів’ян в грі з одним із аутсайдерів «Приватом». Тоді як перемога господарів дозволить останнім не лише закріпитися, а й сподіватися на суттєве покращення турнірного становища. А ось нічия в матчі залишить всіх на своїх місцях. Тому цілком можна очікувати в грі відкритого футболу з великою кількістю гольових моментів, і тут вже все залежатиме від майстерності гравців на завершальній стадії атак.

Звісно, «кардиналівці», головний тренер яких Сергій Піддубний завжди стверджує, що його команда в кожному матчі грає на перемогу, особливо в домашніх іграх, і не бажає розчаровувати своїх вболівальників, мають більші сподівання на перемогу. Окрім того, гратимуть «кардиналівці» на оновленому майданчику і прагнутимуть вже у першій грі на новому паркеті здобути перемогу.

Але і підопічні Віктора Мглинця, за якого команда ожила і заграла в зовсім інший футзал (тому не варто згадувати попередні протистояння між цими колективами), не здаватиметься без бою. Адже «Спортлідер+» вже не той хлопчик для биття, для якого навіть здобути очко було на вагу золота, і це хмельничани довели як у підготовчий період в товариських турнірах, так і в стартових матчах, здобувши три перемоги.

Чого варта виїзна перемога над «Ураганом» в Івано-Франківську з рахунком – 4:1. Правда, після цього була поразка в Харкові, але чемпіон підтвердив свою силу, і зараз не даремно займає першу сходинку, підтверджуючи реноме лідера і йдучи без втрат. Можливо, поразка від «Локомотива» дещо послабила дух «Спортлідера+», про що свідчила домашня перемога з мінімальною перевагою – 2:1 над аутсайдером «СумДУ» і поразка в Луганську від ще одного лідера «ЛТК». Але вже у 5-му турі «спортлідерівці» змогли повністю реабілітуватися в Хмельницькому, розгромивши – 11:6 – «Титан-Зорю». Щоправда, і той матч залишив певні питання, адже перемагаючи після першого тайму 7:1, після відпочинку хмельничани дозволили суперниками протягом двох хвилин три, наприкінці матчу провести три м’ячі. Проте, це вже в минулому, і вийшовши на оновлений майданчик в Рівному, команди не думатимуть про попередні результати, а намагатимуться порадувати вболівальників цікавою грою, якою і повинна бути гра, між територіальними сусідами і сусідами по турнірній таблиці. Отже, матч обіцяє бути бойовим і цікавим для вболівальників.

Взагалі протистояння між рівненською та хмельницькою командами завжди проходить у більш-менш рівній боротьбі. Назвати переможця по ходу гри досить складно, і хоча до цього рівняни лише двічі втратили очки в очних зустрічах з хмельничанами, всі інші ігри закінчилися перемогою рівнян, проте різниця в рахунку в більшості поєдинків була не суттєвою.

Ну, а щодо МФК «Кардинал-Рівне», то хлопці вже випробували новий майданчик на тренуваннях, і залишилися задоволені новим покриттям, і тепер з нетерпінням очікують першої гри на новому паркеті, в якій, звичайно, намагатимуться не впасти лицем у багнюку, порадувавши своїх вболівальників черговою перемогою.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

2 ноября, воскресенье
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Спортлидер+» (Хмельницкий)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Игорь Якимишин (Львов), Николай Подранный (Житомир)
Судейский наблюдатель – Валентин Савицкий (Борисполь)
 Прогноз Sport.ua – 4:1

 

Опрос

Голосов 12
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Спортлидер+»?

Победа «Спортлидера+»

3 голоса 25 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

9 голосов 75 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит список бомбардиров УПЛ 2023/24 после 25-го тура?
Футбол | 23 апреля 2024, 03:40 7
Как выглядит список бомбардиров УПЛ 2023/24 после 25-го тура?

Единоличным лидером является форвард Динамо Владислав Ванат – 12 голов, 7 ассистов

Барселона может потребовать переиграть матч против Реала
Футбол | 22 апреля 2024, 17:37 7
Барселона может потребовать переиграть матч против Реала

Об этом сообщил президент клуба Жоан Лапорта

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.