Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1517
0

АМФУ презентовала Футзальну програму для ДЮСШ

У Києві відбулася нарада, присвячена питанням розвитку дитячо-юнацького футзалу

АМФУ презентовала Футзальну програму для ДЮСШ

У четвер, 23 жовтня 2014 року, у Будинку футболу відбулась розширена нарада, яка присвячена проблемі дитячо-юнацького футзалу. На нараду було запрошено усіх, хто займається дитячим футзалом, хто небайдужий до спортивного розвитку нашої молоді (тренери, функціонери та меценати). У конференц-залі зібралось більше тридцяти представників спортивних клубів та громадськості з усієї України, які відгукнулись на запрошення. Були присутніми і багато відомих у футзальному та футбольному світі людей.

Загалом, на порядку денному стояло лише одне запитання – як зробити дитячо-юнацький футзал цікавим, популярним, а головне – ефективним в роботі (адже усім відомо: без хорошої молоді жодна команда не буде розвиватись). Але, як це часто буває, учасники наради обговорили багато питань, які так чи інакше стосуються головної теми. Серед них і питання інфраструктури, питання створення виключно футзальних дитячих спортивних шкіл (особливо при клубах, які грають у Екстра- та Першій лігах), питання спонсорської підтримки та роботи по введенню в школи уроку футзалу.

У приклад розвитку дитячо-юнацького футзалу виступили представники футзальних шкіл НФК «Ураган» та Коцюбинського ДЮСШ. Голова комітету жіночого футзалу АМФУ та Директор ДЮСШ «Коцюбинське» Олександр Червоний розповів про школу у смт. Коцюбинське, яка організована за його безпосередньої участі. Багато вихованців цієї школи зараз виступають у міських змаганнях. А дівоча команда «Біличанка» (яка базується в Національному педагогічному університеті, але свою історію розпочала саме в Коцюбинському) є багаторазовим чемпіонам України і складає кістяк Національної збірної України. До того ж, вихованки «Біличанки» займаються вихованням молодого покоління, тренуючи групи дівчат і передаючи їм свій досвід. в той же час Роман Ярий, представник НФК «ураган», відмітив основні напрямки роботи дитячо-юнацької футзальної школи, як комерційної структури.

Голова Комітету з організації змагань АМФУ Валентин Вакула розповів про систему переходів гравців у міжсезонний період, документацію та порядок цих трансферів. 

На нараді був презентований проект «Футзальна програма для ДЮСШ», яку розробили співробітники Асоціації міні-футболу (футзалу) України. присутні на нараді з цікавістю сприйняли цей проект, який детально «розписав» етапи створення школи, її функціонування та методи виховання підростаючого покоління.

Дуже велику увагу учасники наради приділили темі взаємовідносин футзал – держава. Усім відомо, наскільки слабкою є підтримка з боку чиновників нашого улюбленого виду спорту. Для її «підсилення» потрібні активні дії, які і обговорювались на нараді.

futsal.com.ua  

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стефано Пиоли прокомментировал вылет Милана из Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 03:33 1
Стефано Пиоли прокомментировал вылет Милана из Лиги Европы

Наставник «россонери» признал, что соперник лучше себя проявил в матчах 1/4 финала ЛЕ

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 6
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.