Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2746
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Грою я незадоволений, хай рахунок і 7:2»

«Приват» – «Кардинал-Ровно» – 2:7. Послематчевые комментарии капитана и главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Грою я незадоволений, хай рахунок і 7:2»

Віталій Танський, капітан «Кардинал-Рівне»:

- Гра, я думаю, вийшла цікавою для вболівальників, багато голів було забито. Могло ще більше голів забито, звичайно. Трошки незвичний для нас паркет, я би сказав, дуже слизький, і ми призвичаювались до нього. Звичайно, він для двох команд слизький, але трошки незвично на ньому було грати. Вашій команді ще не вистачає досвіду гри на рівні Екстра-ліги. Цікава гра була.

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- В першу чергу хочу поздоровити ваше місто, що ви можете спостерігати за матчами Екстра-ліги. Думаю, що для вас це будуть цікаві матчі. На рахунок гри хочу сказати, що все ж таки наша команда класом вища, тому що у нас підібрані люди, які мають більший досвід, і це втілилось у переможний рахунок. Що стосується моєї команди, то грою я абсолютно незадоволений, хай навіть рахунок 7:2, але була потворна гра – за рахунок індивідуальної майстерності позабивали голи. Але якщо брати малюнок гри самої команди – ніякої не було гри.

Можу тільки поспівчувати своєму колезі, вашому тренеру, що йому попереду велика робота, тому що важко команді починати з самого нуля. Але я хочу сказати, що на це не треба зважати – всім починати тяжко. Є якісь проблиски у вашої команди, і, я думаю, результат рано чи пізно все рівно прийде. Не треба дивитися там на рахунок – хлопці стараються, є пару гравців, які вже можуть грати, які мастеровиті вже. Не вистачає людей, які десь могли притримати м’яч, якогось досвіду, але, думаю, що це все прийде.

Sport.ua 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.