Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 13 сентября 2014, 14:47
4375
1

Кардинал-Ровно – Лукас. Анонс

Виїзний дебют новачка в Рівному

| Обновлено 13 сентября 2014, 14:47
4375
1
Кардинал-Ровно – Лукас. Анонс

У другому турі МФК «Кардинал-Рівне» знову гратиме в рідних стінах. На цей раз суперником рівнян буде новачок Екстра-ліги – «Лукас». У першому турі команда з Кременчука взяла перші, як для неї досить важливі очки, здолавши з мінімальною перевагою 3:2 «Титан-Зорю» з Покровського. Натомість рівняни поступилися в рідних стінах чемпіону попереднього сезону «Локомотиву» 1:2.

Що ж можна очікувати від зустрічі новачка зі старожилом? Команду Валентина Цвелих слабкою не назвеш, і не варто чекати легкої прогулянки в матчі. У цьому колективі поєднується молодецький запал з досвідом, а також немаловажним є й те, що в ньому достатньо місцевих виконавців, які в кожному матчі борються за честь своєї команди і свого міста. Серед досвідчених футболістів у цій команді можна назвати таке відоме широкому футзальному загалу ім’я, як Валентин Цвелих. Він, як і рівненський керманич, поки що не збирається вішати бутси на цвях і поєднує гру з тренерською роботою. Досвіду цьому футзалісту не займати. Адже Валентин був кращим бомбардиром чемпіонатів України 2004-05 рр. (44 голи) та 2006-07 рр. (32 голи); чемпіон України, володар Кубку та Суперкубку України. Цвелих грав за команди: «КрАЗ-Політехнік» (Кременчук), «Укрсплав», «Плазма», «Шахтар» (Донецьк), «ТВД» (Львів), «ЛТК» (Луганськ), НФК «Ураган». Не кожний може похвалитися таким послужним списком.

Ще одним із гравців, якому вдалося пограти на високому рівні є Ярослав Заворотний, який раніше виступав за футбольні клуби «Схід», «ЦСКА» (обидва – Київ), а також футзальні: «Улісс», «СоцТех», «НУХТ» (усі – Київ), «ЛТК» (Луганськ). Не можна забувати і про Максима Крупіна і Тараса Рибака. До речі, останній за версією АФУ потрапив до списку кращих гравців першого туру.

Можливо, гравців «Лукаса» складно порівнювати з гравцями чемпіона, адже на фоні «Локомотива» вони виглядають не надто досвідченими і ще не мають такого багажу виступів на найвищому рівні, але і виходити на гру проти них із шапкозакидацьким настроєм – не варто. Отже в Кременчузі досить хороша команда, до гри з якою варто готуватися, і, скоріш за все, буде вона досить непростою. В усякому випадку, Сергію Піддубному потрібно налаштовувати свою команду на справжній бій.

А для «кардиналівців» найголовніше, що б їх оминали травми, адже лавою запасних вони похвалитися не можуть. А що до складу, то в грі з чемпіоном рівняни показали чого варті. Звісно, можна зробити скидку на стартову гру сезону і таке інше. Але якщо в команди є свій стиль, то він справді є, і цього не приховаєш, якби не намагався.

Отже готуємося до наступної гри, яка обіцяє бути не менш цікавою, а ніж попередня, адже господарі намагатимуться реабілітуватися перед своїми вболівальниками за попередню прикру поразку, ну а гості-дебютанти ліги звичайно будуть не проти повторити свій стартовий успіх, щоб закріпитися в лідируючій групі. Тому найде коса на камінь, а хто з цього двобою вийде переможцем – покаже сама гра.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

13 сентября, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Лукас» (Кременчуг)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Ярослав Вовчок (Ивано-Франковск), Игорь Якимишин (Львов)
Судейский наблюдатель  – Виталий Олейник (Киев)
 Прогноз Sport.ua – 5:3

 

Опрос

Голосов 8
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Лукас»?

Победа «Лукаса»

0 голосов 0.1 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

8 голосов 100 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.