Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 24 августа 2014, 10:57
2880
0

Кубок Львівщини: головний трофей їде до Хмельницького

Після перемоги на домашньому «Кубку Свободи» «Спортлідер+» тріумфував ще й у Львові

| Обновлено 24 августа 2014, 10:57
2880
0
Кубок Львівщини: головний трофей їде до Хмельницького

Останній ігровий день «Кубка Львівщини-2014» розпочався матчем між львівським «Княжим Ринком» та криворізьким «Приватом». Граючи без кількох гравців основи, львів’яни не зуміли здобути для себе позитивний результат і у підсумку програли з рахунком 3:5. Відтак, криворізький «Приват» посів п’яте місце, а «Княжий Ринок» - шосте.

«Княжий Ринок» (Львів) – «Приват» (Кривий Ріг) – 3:5 (матч за 5-6 місце)

Матч за третє місце між львівською «Енергією» та рівненським «Кардиналом» для обох команд розпочався доволі жваво. За половину зіграного першого тайму обидві команди на двох забили чотири голи. Спочатку Михайло Волянюк продемонстрував індивідуальну майстерність і пробив повз Пітулю, після чого «енергетики» зуміли і відігратися, і вийти вперед. Влучними ударами у складі господарів відзначилися Максим Павленко та Михайло Грицина. «Кардинал» зумів зрівняти рахунок завдяки помилці «енергетиків» на власній частині майданчика та точному удару Олександра Басича.

Провівши результативно першу половину першого тайму, обидві команди дещо «засушили» другу половину першої 20-хвилинки – небезпечних моментів біля воріт обох команд було менше, а відтак голів також. Здавалося, без переможця команди підуть на велику перерву у матчі, однак іншої думки був Мар’ян Маринюк. Саме він завдав влучного удару по воротах метрів 10-ти після розіграшу кутового.

У другому таймі матчу обидві команди продовжували ламати позиційну оборону суперника, небезпечних моментів було небагато і віддати перевагу якійсь із команд також було непросто.

Розв’язка матчу настала тоді, коли за дві хвилини до сирени «Енергія» пішла рятувати матч з п’ятим польовим гравцем. Ключовим епізодом у матчі можна назвати постріл Степана Струка – м’яч від захисника, який буквально ліг під цей постріл, відлетів до Михайла Волянюка, який встановив остаточний рахунок у грі – 4:2 на корить «Кардинала».

«Енергія» (Львів) – «Кардинал» (Рівне) – 2:4 (2:3) (матч за 3-4 місце)
«Енергія»
: Пітуля – Струк, Федюк, Кордоба, Тригубець – Мик. Грицина, Мих, Грицина, Павленко, Кузь – Стефанків
«Кардинал»: Гурко – Кашуба, Сондак. Танський, Кручок, Ситник, Басич, Фаренюк, Волянюк
Голи: Павленко, 8, Мих. Грицина, 9 – Волянюк, 7, 40, Басич, 10, Маринюк, 18

Переможцем п’ятого «Кубка Львівщини» став хмельницький «Спортлідер+». Після перемоги на домашньому «Кубку Свободи» хмельничани тріумфували ще й у Львові. Фінальний матч, у якому «Спортлідер+» мірявся силами з івано-франківським «Ураганом», тримав глядачів у напрузі до останньої хвилини матчу. Незважаючи на поразку з рахунком 2:5, юні франківчани дали достойний бій своєму супернику. Утім, старші і дещо досвідченіші гравці «Спортлідера+» зуміли реалізувати більше помилок суперника і в підсумку перемогти. Якщо минулого та позаминулого року «малинові» були аутсайдерами чемпіонату, то у новому сезоні Екстра-ліги, на думку фахівців, «Спортлідеру+» уже буде «по зубах» поборотися за один із комплектів медалей.

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 5:2 (2:1) (Фінал)
«Спортлідер+»: Лисенко – Рибак, Калуков, Фетько-к, Власович – Шеремета, Івонко, Засенко, Педяш – Чуднов, Копко
«Ураган»: Колток (Біров, 21) – Корсун, Лясковський, Пелех, Боргун – Кіндратів-к, Рудавець, Ковельський, Горбатий - Миколюк
Голи: Рибак (9, 15, 37), Калуков (34), Пелех (38, автогол) – Власович (15), Лясковський (37)




www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.