Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1982
0

Кубок Львівщини: без дострокового визначення фіналістів

«Кардинал-Рівне» та «Енергія» не змогли виграти свої другі матчі на турнірі

Кубок Львівщини: без дострокового визначення фіналістів

Другий ігровий день «Кубка Львівщини» товариським матчем відкривали львівський «Княжий Ринок» та криворізький «Приват». Мінімальну перемогу у цьому матчі святкували львів’яни. Підсумковий рахунок зустрічі – 3:2 на користь галичан.

«Приват» (Кривий Ріг) – «Княжий Ринок» (Львів) – 2:3 (товариський матч)

Івано-франківський «Ураган» після перемоги у товариському матчі над хмельницьким «Спортлідером+» (4:2) успішно стартував у груповому турніру «Кубка Львівщини». Команда Івана Скіцка з рахунком 3:1 зуміла здолати рівненський «Кардинал». По ходу матчу франківці перемагали з рахунком 2:0, однак на перерву у матчі пішли за мінімальної переваги «Урагану» – 2:1.

По ходу другого тайму «Кардинал» більше домінував на майданчику, проте так і не зумів зрівняти рахунок. Наприкінці матчу команда Сергія Піддубного пішла у ва-банк з п’ятим польовим гравцем, проте «Урагану» вдалося зловити суперника на помилці та вразити порожні ворота. У підсумку – 3:1, «Ураган» близький до того, аби перемогти у групі Б та зіграти у фіналу турніру.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 3:1 (група Б)
«Ураган»
: Колток (Біров, 21) – Кіндратів-к, Рудавець, Ковельський, Горбатий – Корсун, Лясковський, Миколюк, Боргун – Пелех.
«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін (Гурко, 21) – Маринюк, Танський-к, Піддубний, Волянюк – Сондак, Ситник, Басич, Фаренюк – Кручок, Гарбарук, Кашуба.
Голи: Боргун (11, 15), Рудавець (39) – Сондак (18).


Матч львівської «Енергії» та хмельницького «Спортлідера +» був своєрідним фіналом у групі А. Переможець цієї зустрічі, на думку фахівців, більш, ніж на 50 відсотків забезпечував собі місце у фіналі «Кубка Львівщини-2014».

Перший тайм протистояння краще провели «енергетики». Львів’яни у перші 20 хвилин ігрового часу створили більше гольових моментів, аніж суперник і цілком заслужено перемагали з рахунком 1:0. Влучним ударом відзначився Микола Грицина.

Незважаючи на поразку у рахунку, команда Віктора Мглинця виглядала достойно. Гості неодноразово тривожили Володимира Кардаша і доводили, що «Спортлідер +» уже не той, що був рік чи два тому.

У першій половині другого тайму команди дещо «засушили» гру – небезпечних моментів відверто бракувало. На 29-й хвилині матчу «Енергії» вдалося подвоїти свою перевагу – контратаку господарів влучним ударом по порожніх воротах завершив Михайло Грицина.
Утім, рахунок 2:0 аж ніяк не дав «Енергії» спокійного життя  у цьому матчі. Олександр Педяш доволі швидко зробив рахунок 1:2, а через дві хвилини Андрій Засенко зробив паритет – 2:2.

Рівновага на табло палацу спорту «Галичина» тривала недовго. Одна з наступних атак господарів увінчалася успіхом – дубль після передачі Павленка оформив Михайло Грицина.

Як виявилося згодом, це був далеко не останній гол в останньому матчі другого ігрового дня «Кубка Львівщини-2014». Підопічні Віктора Мглинця відповіли більш, ніж достойно. Спочатку гол-красень провів Андрій Засенко, а через кілька хвилин Дмитро Калуков з гострого кута пробив Володимира Кардаша і вивів свою команду вперед.

Рятувати матч «енергетики» пішли з п’ятим польовим гравцем. В одному з епізодів після невдалої атаки львів’ян арбітри вгледіли порушення правил з вводом м’яча в гру від воротаря Максима Лисенка. На думку арбітрів, Лисенко ввів м’яч в гру, заступивши за шестиметрову лінію, а це означало шостий фол і пробиття дабл-пенальті для «Енергії».

Михайлові Грицині з дабл-пенальті вдалося оформити свій перший хет-трик за першу команду «Енергії», таким чином оформивши підсумковий рахунок матчу 4:4.

«Енергія» (Львів) – «Спортлідер +» (Хмельницький) – 4:4 (група А)
«Енергія»
: Кардаш – Струк. Тригубець, Федюк, Кордоба (к) – Мик. Грицина, Мих. Грицина, Кузь, Павленко
«Спортлідер +»: Лисенко – Фетько (к), Калуков, Власович, Рибак – Івонко, Педяш, Копко, Засенко – Чуднов, Ріль, Шеремета
Голи: Мик. Грицина, 9, Мих. Грицина, 29, 33, 40 – Педяш, 31, Засенко, 33, 36, Калуков, 39

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 4
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити

Украинский вратарь помог «Реалу» выйти в полуфинал Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.