Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1008
0

Євгеній РИВКІН: «На полі були помітні не команди, а арбітри»

«Спортлидер+» – «Локомотив» – 4:4. Послематчевый комментарий главного тренера «железнодорожников»

Євгеній РИВКІН: «На полі були помітні не команди, а арбітри»

Євген РИВКІН, головний тренер «Локомотива»:

- Якщо гра була цікавою для глядачів, то команди виконали своє завдання на майданчику. Потрібно розуміти, що футбол і футзал – перш за все для вболівальників. Думаю, що спектакль, який ми сьогодні зрежисерували вдався. Я неодноразово говорив, що ми готуємося до плей-офф, пробуємо різні схеми ведення гри, різні ситуації. Те, що нас сьогодні поставили в таку ситуацію, що нам потрібно було відіграватися – це чудово. Ми теж змогли щось відпрацювати на полі. Для мене матч був не менш цікавий, ніж для вболівальників.

- У другому таймі «Спортлідер+» зумів змінити хід гри.
- На полі грають дві команди. «Спортлідер+» достатньо непогана команда, яка постійно росте над собою. І це помітно. Але сьогодні я дещо експериментував. Йде плей-офф, потрібно розуміти, що чемпіонат і плей-офф – це зовсім різні речі. У плей-офф все буде більш жорсткіше і прагматичніше, тому у цій грі потрібно було перевірити різні взаємодії. Так, ми реально боремося за друге місце, але на сьогоднішній день головне, що команда забезпечила собі місце в плей-офф і потрібно думати як ми там гратимемо. Намагаюся не коментувати подібне, але сьогодні не сподобалося те, що на полі були помітні не команди, а арбітри. І їхнє бачення гри нехай оцінюють ті, хто це повинен робити, але у мене є певні питання. Дві травми за матч – це забагато. Арбітри допустили дві травми провідних гравців, на рівному місці такого не буває.

- Чи не було якоїсь недооцінки або розслабленості у ваших гравців?
- Ні. Останні матчі ми граємо абсолютно різним складом футзалістів. До нас приєднався бразилець, його потрібно адаптувати. Хлопці на полі виконують ті завдання, які я ставлю перед ними. Якась взаємодія дає позитивний результат, якась – негативний. Я ніколи не коментую цю тему, але якби арбітри були більш уважні... Для мене другий м’яч забитий у наші ворота – незрозумілий.

- Існує ймовірність, що у кубку ви також можете зустрітися із «Спортлідером+».
- Це вже буде гра плей-офф і гра на результат, тому там все буде по-іншому.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.