Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2171
1

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «Чому б не замахнутися на кубок?»

«Спортлидер+» – «Локомотив» – 4:4. Послематчевый комментарий главного тренера подолян

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «Чому б не замахнутися на кубок?»

Віктор Мглинець, головний тренер «Спортлідер+»:

- Коли вже «Спортлідер+» виграє?
- Приємні питання ставите. Раніше говорили, щось на кшталт «Гідно зіграли – програли 1:2, 0:1», а зараз вас уже і нічия не влаштовує – це добре. На щастя, нас також не влаштовує нічия, і я вже говорив, команда перебудовується у плані, що позитивний результат повинен сприйматися як норма і нічия уже не зовсім нас влаштовує, тим більше на власному майданчику та за такої гри. Але, на жаль, не вдалося втримати переможний рахунок. Хоча для нас на початку не все добре складалося, але хлопці перебороли і при рахунку 0:2 зуміли вийти вперед 4:2. Проте четвірка втомилася, вчасно її не змінили і отримали необов’язковий м’яч у власні ворота. Помилилися і пропускаючи четвертий гол. Загалом вважаю результат гідним, була хороша гра, грою хлопців задоволений. Потрібно враховувати, що не грали два ключові гравці і результат непоганий. Я думаю, якби перед матчем хтось сказав, що буде нічия 4:4, то мало хто повірив би.

- Команда все ж таки продовжує багато пропускати голів.
- Футзал така гра, що багато забивають і багато пропускають. Я думаю, це заслуга суперника. Якщо взяти м’ячі, які ми пропустили, то вони награні, я не можу винити своїх хлопців. Але не рахую, що це багато голів, у футзалі рахунок 8:4, 6:4, 5:4, 4:4 – це нормально і результативно. Хотілося б пропускати менше, але не варто забувати, хто у нас суперник – чемпіон України.

- Попереду Кубок України, де суперником будуть знову харків’яни.
- Я не думаю, що варто щось змінювати. Ми граємо у свою гру. Зараз основна задача – це нашу домашню гру перенести на поля ненашого міста, щоб ми ось так грали на виїзді у чужому місті. Поїдемо грати з «Монолітом», то оцей запал потрібно перенести на виїзні матчі і тоді все буде добре.

- Як розцінюєте свої шанси у кубку?
- М’яч круглий, шанси 50 на 50. Кубок є кубок. Мало хто припускав, що ми зможемо обіграти «Єнакієвець», чому б не замахнутися на кубок? Є шанс – його потрібно використати.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Денис Щербина
Удачи....