Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5753
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Від гри отримав задоволення»

«Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 1:1. Післяматчевий коментар головного тренера рівнян

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Від гри отримав задоволення»

Головний тренер Сергій Піддубний:

- Самою грою я задоволений. Стояв і спостерігав за матчем і отримував задоволення, як від самої гри, так і від якості гри гравців. Зрозуміло, що були незначні помилки. Здається, в першому таймі проґавили два їхні випади і один в другому. А так, в першому таймі закрили їх повністю, створили безліч стовідсоткових моментів, що їм нікуди було діватися. Але, як завжди, чи то невезіння, чи майстерність підводила. Адже важко сказати, як можна не використовувати такі моменти – виходи два в один, один в один, стійки, поперечини. Ну просто не щастило. Я сподіваюсь, що з цим сезоном закінчиться і наше невезіння. Дуже було багато моментів, і я скажу, що перевага була на нашому боці. Після відпочинку теж створили хороші моменти, виходили три в один, але знову ж підвела реалізація. Хочу також відмітити, що мені сподобався їхній воротар. Добре відстояв і вводив м’яч швидко – перспективний воротар для нашого українського футзалу. Ну це що стосується гри.

Був епізод, в якому суддя вже діставав другу карточку, але так і не дістав. Я можу пояснити своє бачення. Якщо наприклад суддя зупиняє гру, хоче показати жовту картку, а для цього гравця це була б уже друга картка, а отже автоматично червона. Якщо ти зупиняєш гру і карточку не даєш, а наш гравець пробиває штрафний, ми ж не просили 5 метрів, а отже потрібно зараховувати гол. Цю ситуацію я так трактую. Мені не зрозумілі дії судді, скоріш за все, що він помилився. Але судді такі ж люди і їм притаманно помилятися, адже ніхто від цього незастрахований. Нехай із цим розбирається суддівський комітет. Звичайно хотілося б, щоб суддівство було більш кваліфіковане. І не лише в іграх за нашою участю, а й в інших матчах.
Сьогодні наші хлопці грали, награвали комбінації, бігли. Як на мене, мені їхня гра сподобалася і думаю, що в наступних іграх буде теж саме. Як я вже говорив, що на кожну гру ми налаштовуємося на перемогу.

Сьогодні Кручок провів багато часу на майданчику і в мене загалом до нього претензій немає. Єдине чого йому не вистачає – так це завершального удару. Але над цим ми працюємо. Йому ще поки що бракує досвіду в таких іграх. Проте в нас просто не було другої можливості, адже всі гравці більш досвідчені грали протягом сезону, а Кручок виходив лише зрідка. За рахунок цього він набирався досвіду. Сьогодні він зіграв всю гру. Претензій немає, хіба що невдало зіграв при завершенні атак. Він тільки один міг три голи забити. Але він працює і до нього в мене питань нема. На даний момент він і Фаренюк – це два гравці, які добавили за сезон. Від Маринюка, Танського, Чернієнка, Тригубця – мені не має чого чекати. Вони і так грають на своєму рівні. Дуже кваліфіковані і досвідчені гравці, які грають на своєму рівні. А ось Фаренюк і Кручок – два молодих гравці, які додали, працьовиті хлопці і помітно їхній результат, їхній ріст майстерності. Розчарований хіба що Ситником. Хотілося б від нього більшої стабільності, поки що Дмитро інколи провалюється, сподіваємося, що з часом і він добавить.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.