Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 16 марта 2014, 08:58
3209
0

Олег СОЛОДОВНИК: «Нам потрібно було реваншуватися»

«Спортлідер+» - «Єнакієвець» - 2:4. Післяматчеві коментарі головного тренера єнакієвців

| Обновлено 16 марта 2014, 08:58
3209
0
Олег СОЛОДОВНИК: «Нам потрібно було реваншуватися»

Олег Солодовник, головний тренер «Єнакієвця»:

- Ми раді, що взяли троє очок. У команди була тривала перерва у чемпіонаті, і було дещо важко тримати хлопців у ігровому тонусі. На початку допускали чимало помилок, які нам не властиві. Загалом хлопці налаштувалися, і мотивація у нас була хороша, адже «Спортлідер+» вибив нас із Кубку України. Нам потрібно було реваншуватися. Хлопцям дякую, що перетерпіли і зуміли виграти.

- Ви приїхали за три години до початку матчу, втома від переїзду не вплинула на гравців?
- Та ні. Зараз така ситуація в Україні... У кожного є сім'ї, діти. Наша команда укомплектована гравцями майже зі всієї України, тому важко було входити у гру за таких подій в країні. Ми не реалізували усіх своїх моментів.

- Команда гарантувала собі потрапляння до плей-офф. Будете експериментувати чи, можливо, дасте перепочити деяким гравцям?
- Наша задача – стати чемпіонами України, а те, що ми зараз на першому місці, то це само собою має бути, якщо ми хочемо стати чемпіонами. Ми взяли нових хлопців – Овсяннікова і Разуванова, і добре, що є час, аби вони відчули дух команди і той ігровий малюнок, який у нас є. У нас залишилося сім матчів і це великий плюс. Далі буде щільний графік і ігрова практика буде у кожного. У нас є і лавка запасних тих гравців, які можуть підсилити гру. Будемо готуватися до плей-офф через ці ігри.

- Чи не було страху їхати на західну Україну у зв'язку із ситуацією в державі?
- Ми приїхали у Хмельницький і ніяких проблем у нас тут не було. Поїхали у готель, поїли, вийшли. Так, запобіжні міри були, була міліція. Хоча їхати сюди не було страшно. Ми всі українці. Мої батьки українці. Матір говорить російською, а батько – українською. Я розумію українську мову, але, на жаль, не володію нею так, як російською.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.