Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2688
0

Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Рівняни прагнуть реваншу

Кардинал-Ровно – Енакиевец. Анонс

Цікавим і напруженим обіцяє бути матч у Рівному між командами МФК «Кардинал-Рівне» і лідером Екстра-ліги «Єнакієвцем». У звітному сезоні команди зустрічалися двічі. Спочатку в Рівному у 4-му турі гості перемогли – 4:2. А вже у 11-му турі в Донецьку на майданчику лідера, де знову переміг «Єнакієвець», але цього разу з мінімальною перевагою – 3:2. Цікаво що в обох матчах рахунок забитим м’ячам в командах відкривали Свиридов і Піддубний, причому першими це робили гості, як в Рівному так і в Єнакієвому. Не обійшлося і без конфліктів, так в Єнакієвому переможний гол, забитий Ромаріо, було зафіксовано лише після наради арбітрів, які взяли до уваги слова місцевого хронометриста. Не будемо сперечатися з арбітрами з цього приводу, але факт, як такий, відбувся. Після взяття воріт один з арбітрів вважав, що час вичерпано, а інший зараховував гол, як було насправді… З цього приводу можна довго сперечатися, але це вже не змінить затвердженого рахунку.

Як бачимо з вищенаведеного рівнянам у звітному сезоні ще жодного разу не вдавалося здобути бодай очко в матчах із лідером, тому вони будь-що намагатимуться змінити неприємну статистику. Проте і гості, які хоча і мають 11-тиочковій запас навряд чи здадуться на милість переможця, адже запас важко здобувається, але досить легко втрачається, а грати ще майже півтора кола, і все може статися.

Щодо рівнян, то, як стало відомо зі слів головного тренера Сергія Піддубного, команда сповна використала майже місячну перерву в чемпіонаті. Травмовані заліковували рани, набирали необхідної оптимальної форми. Команда чергувала дво-одноразові тренування, не забуваючи і про фізичні кондиції. На даний час до матчу з «Єнакієвцем» усі в строю і готові дати справжній бій лідеру, лише участь у грі Андрія Чернієнко під питанням, йому все ще дошкуляють отримані травми. Але Сергій Піддубний розраховує на цього досвідченого бійця, і все залежатиме від самопочуття Андрія безпосередньо перед грою. Знаючи характер і бійцівські якості цього непересічного футболіста, можна бути переконаним, що лише у разі поганого самопочуття він не зможе допомогти команді, своє бажання грати він вже демонстрував не в одному матчі, коли йому доводилося виходити на майданчик на уколах.

Трансферним періодом рівняни не скористалися, тобто жодних змін у складі не сталося. Ніхто не залишив команду, але й ніхто її не поповнив. Добре це чи погано покаже час.

Натомість «Єнакієвець», безпосередню підготовку до гри з МФК «Кардинал-Рівне» розпочав 3 лютого. Звичайно, не рахуючи Дениса Овсяннікова, якого закликали до збірної гравцем «Енергії».

А тепер поговоримо про зміни в складі одноосібного лідера Екстра-ліги - «Єнакієвця». Єнакієве поповнилося трьома футзалістами, причому команда з Донбасу встигла підписати останнього новачка під саме закриття «трансферного вікна». Цим гравцем став 27-річний голкіпер збірної Хорватії Іво Юкіч, який по завершенні чемпіонату Європи вирішив продовжити свою ігрову кар’єру в Україні. До цього Юкіч виступав за хорватський «Спліт», італійську «Пескару» та латвійський «Нікарс», з яким «Єнакієвець» зустрічався на «Кубку Єрьоменка». За свою збірну перший номер і капітан збірної Хорватії провів 70 матчів і навіть забив один гол.

Ще один учасник бельгійського Євро-2014, гравець збірної України Денис Овсянніков (в чемпіонаті України провів 152 матчі, 72 голи) перейшов до «Єначки» з львівської «Енергії». 29-річний вихованець харківського футзалу – дворазовий чемпіон України, чотириразовий володар Кубку України, володар Кубка ліги і Суперкубку України, двічі срібний призер чемпіонату та одного разу бронзовий. Свого часу Овсянніков захищав кольори харківського «Універ-Локо» («Універ-Харків»), львівських «Тайму» і «Енергії».

Третім новачком лідера Екстра-ліги став 21-річний Володимир Разуванов, який, не дивлячись на свій вік, був одним з лідерів луганської «ЛТК». До того ж, він зараз кращий бомбардир чемпіонату (13 матчів, 10 голів).

Натомість, «Єнакієвець» залишили два бразильці. Голкіпер Пауло Вітор (5 матчів, 9 голів пропущено) повернувся на батьківщину, а Кайо Жуніор (7 матчів, 6 голів) продовжить кар’єру в казахському «Кайраті».

«Кардинал-Рівне» – суперник, який завжди готовий зіпсувати настрій любій команді. І амбітний «Єнакієвець», який втратив очки лише в трьох матчах із 15, зігравши одного разу в нічию і двічі програвши, не являється винятком. Курс на те, що фаворитам Екстра-ліги легкого життя в матчах з рівненською командою годі чекати, був чітко намічений Сергієм Піддубним ще на початку сезону і попередні матчі МФК «Кардинал-Рівне» служать цьому неабияким підтвердженням. У цьому неабияк переконалися «залізничники»...

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

15 февраля, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Енакиевец» (Енакиево)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Игорь Якимишин (Львов), Алексей Фесенко (Харьков)
Судейский наблюдатель  – Василий Кузьменко (Киев)
Результаты предыдущих матчей – 2:4, 2:3
 Прогноз Sport.ua – 2:1

 

Опрос

Голосов 5
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Енакиевец»?

Победа «Енакиевца»

1 голос 20 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

4 голоса 80 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

Усик ответил Бетербиеву, который считает, что победил украинца на ОИ-2012
Бокс | 27 марта 2024, 15:54 1
Усик ответил Бетербиеву, который считает, что победил украинца на ОИ-2012

Александр хорошо помнит тот бой

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.