Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4324
0

Євген РИВКІН: «Це – післяноворічний футбол»

«Кардинал-Ровно» – «Локомотив» – 1:2. Послематчевый комментарий главного тренера «железнодорожников»

Євген РИВКІН: «Це – післяноворічний футбол»

У хорошому гуморі підійшов на прес-конференцію Євген Ривкін, відчувалося, що результат матчу його цілком задовольнив.
- Перш за все, хотів би подякувати команді МФК «Кардинал-Рівне» і керівництву Екстра-ліги, за те що перенесли цей матч. Поїздка в Чехію була не стільки важлива для «Локомотиву», як для всієї України. Той рейтинг, який зуміла здобути наша команда – на наступний рік дозволить черговому чемпіону, а хто це буде зараз спрогнозувати складно, грати з основного етапу. Я коли був на жеребкуванні, ми знаходилися на 20 місці – це останнє місце, яке дає можливість команді грати з основного етапу.

А стосовно сьогоднішньої гри, то треба розуміти, що це – «післяноворічний футбол». Я думаю, що абсолютно всі футболісти, як «Локомотиву», так і МФК «Кардинал-Рівне», перебувають ще в різдвяній ейфорії. І це не дивно, адже Різдво – це чудове свято. І коли людина після виснажливих тренувань, переїздів ігор – розслабляється, їй потім одразу важко повернутися до попереднього ритму.

Як на мене, у першому таймі обидві команди знаходилися ніби десь на святкуванні Нового року. Судячи з гри, адже все було і повільно, і в деякій мірі невиразно. Ми мали достатню кількість моментів забити гол, але не реалізувавши їх, дали можливість МФК «Кардинал-Рівне». Згодом гра стала нервовою. Два м’ячі, які команди забили в першому таймі – це цілком логічний результат. Адже не лише в нас, але й у господарів були можливості забити м’яч.

У другому таймі ми вже зіграли більш грамотно. І я вважаю, що це дозволило нам досягти певного результату. Хоча підкреслю, що якість гри бажає бути кращою. Але Новий рік – є Новий рік.

Стосовно того, хто отримує перевагу, граючи два матчі поспіль… Як вважаю, що ми мали б більшу перевагу, якби грали два дні поспіль, а не через день. Але ми пішли на зустріч МФК «Кардинал-Рівне» і погодилися зіграти через день. День паузи, однозначно, нам на користь не піде. Але побачимо – гра покаже.

На мою думку, наступна гра буде більш веселою. По-перше, команди зіграли вже один матч, тобто бачили один одного. По-друге, мені здалося, що вам на майданчику сьогодні явно не вистачало Сергія Піддубного. Можливо в нього травма, і тому він не грав. Сподіваюсь на наступний матч він відновиться, хоча загадувати складно. В усякому разі, якщо він травмувався, бажаю йому успіху і якнайшвидшого одужання.

Можливо, сьогодні його не вистачало, тому якщо наступної гри він з’явиться, передбачаю, що гра піде за іншим сценарієм. Але ми теж не будемо сидіти склавши руки. Думаю все-таки, що наступний матч буде цікавішим. Але це футбол і передбачити його просто неможливо.

На закінчення від усього серця хочу привітати всіх з Новорічно-різдвяними святами і побажати всього найкращого. Дуже приємно було нам вчора в Рівному на центральному майдані спостерігати цікаве дійство, слухати колядки, святкові концерти, тощо. У вас це справді радісне свято, навіть настрій зовсім інший…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Ломаченко уничтожил Камбососа и вернул себе чемпионский пояс
Бокс | 12 мая 2024, 08:37 2
ВИДЕО. Ломаченко уничтожил Камбососа и вернул себе чемпионский пояс

В австралийском Перте украинский боксер завоевал титул чемпиона мира IBF

Ястремская впервые в карьере проиграла Соболенко
Теннис | 12 мая 2024, 15:43 16
Ястремская впервые в карьере проиграла Соболенко

Даяна не смогла остановить вторую ракетку мира в Риме

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.