Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 08 января 2014, 15:06
3591
4

Кардинал-Ровно – Локомотив. Анонс

Повернення на день у рік, що минув

| Обновлено 08 января 2014, 15:06
3591
4
Кардинал-Ровно – Локомотив. Анонс

Матч дев’ятого туру чемпіонату України «Кардинал-Рівне» – «Локомотив», запланований на 16 листопада 2013 року, було перенесено на прохання харківської команди в зв’язку з участю чемпіонів України в елітному раунді Кубку УЄФА. І тому в січні обидва колективи через день проведуть два матчі поспіль. На руку це командам чи ні, сказати важко. Як на мій погляд, у таких іграх дещо нівелюється перевага власного майданчика і на перший план виходить вміння тренерів вдало розподілити сили на обидві гри.

Заключний матч в 2013 році рівняни провели 23 грудня, тоді як «Локомотив» уже розпочав другу половину чемпіонату грою в Харкові з «Енергією» і зіграв її внічию 1:1.

Ось, що думає про два матчі проведені поспіль головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний:
- До Нового року ми ще будемо тренуватися. А на самий Новий рік, кому далі їхати, то дозволимо роз’їхатися. На це дамо 4 дні відпочинку. А вже потім зберемося і будемо готуватися безпосередньо до ігор із «Локомотивом». Думаю, що ця пауза в іграх нам піде лише на користь. Через це можливо нашим гравцям буде легше відновитися. Вони вже якусь форму набрали, зараз відпочинуть і я думаю, що це нам буде лише на «руку». І ми зможемо спокійно готуватися до ігор другої половини чемпіонату і до кубкових матчів. А те, що ми через день проводитимемо дві гри поспіль з «Локомотивом», думаю нічого складного не має. У нас є достатня кількість гравців, і тому я не думаю, що це для нас буде певною проблемою. Будемо готуватися!

У грі першого кола, яка, до речі, була стартовою для рівнян, у звітному чемпіонаті, було зафіксовано бойову нічию – 1:1. Свою дебютну гру підопічні Сергія Піддубного проводили без одного із своїх ведучих гравців – Сергія Тригубця, який на той час відбував дискваліфікацію за минулорічні «гріхи». Проте це не стало на заваді МФК «Кардинал-Рівне» продемонструвати якісну гру. Хоча першими рахунок і відкрили господарі майданчика. Дмитро Сорокін справа зробив поперечну передачу на Кондратюка, той повернув м’яч у центр, звідки прудкий Шпигар пробив низом – м’яч, задівши Ситника, опинився в воротах – автогол на 14-й хвилині гри. До перерви рахунок так і не змінився, а за 8 хвилин до завершення гри «кардиналівці» зрівняли рахунок. Починаючи з 27-ї хвилини, головний тренер «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний вирішив загострити гру і вперше вийшов на майданчик у воротарській футболці. Проте, довгий час такий крок успіху не приносив. І лише на 32-й хвилині Піддубний перехопив м’яч в центрі і дав пас на хід Фаренюку. Артем вийшов віч-на-віч з Литвиненко і точно пробив між ніг голкіпера – 1:1. Заключні хвилини обидві команди в атаці задіювали 5 польового гравця і намагались вирвати перемогу. Але гра так і завершилася бойовою нічиєю.

«Локомотив» у звітному чемпіонаті є лідером за кількістю матчів зіграних внічию, таких ігор на їхньому рахунку уже 5 в 12 матчах, тоді як «кардиналівці» мають три мирових угоди в 11 матчах. Потрібно також додати, що для обох команд важливо здобути по дві перемоги в цих очних зустрічах. Адже «Локомотив», який перебуває на 4 місці, прагне покращити турнірне становище, а відділяє його від «Урагану» і «Енергії», відповідно, 2 і одне очко. А ось рівняни, суттєво відставши, розраховують за рахунок ігор з «Локо» скоротити відставання від лідируючого квартету. На даний час вони перебувають на 6 сходинці і відстають від «ЛТК» на 1 очко, зігравши на дві гри менше від луганчан.

Виходячи з цього, двобій між цими командами вимагатиме від обох колективів повної концентрації і навряд чи порадує вболівальників великою кількістю забитих голів. Усе може вирішити перевага в один м’яч і правильна розстановка сил на обидві гри. А це вже залежатиме від тренерських тактик на гру. І кому з тренерів вдасться найкраще розподілити сили на обидва матчі, та команда і буде на «коні».

Євген Ривкін досвідчений тренер, що і довів тренуючи «залізничників». Його команда поступово йшла до головної мети – чемпіонства, розпочавши похід з Кубку України, згодом була бронза, потім срібло і ось очікуване золото чемпіонату 2012-2013 рр. Останнім часом «Локо» постійно перебуває серед лідерів чемпіонату і, скоріш за все, цього сезону віддавати чемпіонство не збирається.

Щодо МФК «Кардинал-Рівне», то, як зауважив в своєму нещодавньому інтерв’ю капітан команди Віталій Танський, команда вже не один рік ставить мету потрапити до чільної четвірки і колись ці постійні негаразди повинні такі закінчитися. Команда, не поступаючись супернику, втрачає важливі очки, яких згодом не вистачає до заповітної мрії. Тому колектив уже втомився перебувати у затінку, і чому б не цього сезону нарешті голосно заявити про себе.

Отже в матчі між МФК «Кардинал-Рівне» і «Локомотивом» боротьба на майданчику буде традиційно запеклою, такі ігри завжди приваблюють вболівальників і тримають інтригу до фінальної сирени. Не буде винятком і звітна зустріч.

Сказати, що «Кардинал-Рівне» незручний суперник для «Локомотива», напевно, складно. Але те, що останніми роками харків’яни мають відчутну перевагу в очних зустрічах, є незаперечним фактом. Хоча рівняни завжди знаходили можливість підпортити настрій супернику.

У минулому чемпіонаті команди провели 4 матчі – тричі перемогу здобували «залізничники» і одного разу була зафіксована нічия. Різниця м’ячів явно не на користь МФК «Кардинал-Рівне» – 4:16. Тому в рівнян є великий стимул поквитатися за минулорічні поразки і довести, що не такий вже й страшний той «Локомотив», хоча і чинний чемпіон. У першому матчі в Харкові їм це виявилося до снаги, чому б не продовжити…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

9 января, четверг
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Локомотив» (Харьков)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Максим Чубинский (Киев), Сергей Подворный (Хмельницкий)
Судейский наблюдатель  – Владимир Фролов (Киев)
Результат матча первого круга – 1:1
 Прогноз Sport.ua – 3:1

 

Опрос

Голосов 25
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Локомотив»?

Победа «Локомотива»

9 голосов 36 %

Ничья

2 голоса 8 %

Победа «Кардинал-Ровно»

14 голосов 56 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Арсенал определил покупку украинской звезды приоритетным трансфером на лето
Футбол | 20 апреля 2024, 10:28 6
Арсенал определил покупку украинской звезды приоритетным трансфером на лето

Георгий Судаков может стать одноклубником Александра Зинченко

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 47
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vadek81
Не сомневаюсь.
krotenok
Меня смущают эти незнакомые судьи. Чуствую будут чудить.