Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2528
0

Спортлидер+ – Енакиевец. Анонс

Хмельничани пішли на друге коло посадки чи, все ж таки, наберуть висоту?

Спортлидер+ – Енакиевец. Анонс
Фото www.sportlider.km.ua

Неоднозначним виявилося перше коло Екстра-ліги для хмельницького «Спортлідера+». Хмельничани досить вдало розпочали чемпіонат, чим підкріпили поставленні перед командою завдання. Стартова поразка від «Єнакієвця»? Вона якраз і всилила надію вболівальникам. Парадокс? Ні!

«Спортлідерці» у тому матчі першими відкрили рахунок. Три пропущені м’ячі опісля для підопічних Івана Стасюка не стали «нокаутуючими». Навпаки, хмельничани скоротили відставання до мінімуму і мали усі шанси на те, щоб вивезти з Донеччини три очки. Не склалося.

Проте, те що не вдалося в Єнакієвому, «Спортлідер+» зробив у наступному матчі у Хмельницькому. Господарі поля спершу самі собі ускладнили завдання, пропустивши дуплет від луганської «ЛТК», але далі не лише відновили паритет, а й вирвали перемогу – першу в історії хмельничан у регулярному чемпіонаті.

Ейфорія і «підкосила» «спортлідерців», які потрапили під львівський «каток», далі «провалили» зустріч із «Кардинал-Рівне». Після цього – заслужена поразка від харків’ян і скандальний матч проти івано-франківців.

Загалом саме «Спортлідер+» можна назвати головним «ньюзмейкером» першого кола. Клуб ледь не влаштував інформаційної війни із «Кардинал-Рівне», розкритикував суддівський корпус, звинуватив президента Екстра-ліги у зговорі проти команди та, навіть, пригрозив зняттям команди з чемпіонату. Все окрім першого пункту – результат поєдинку із івано-франківським «Ураганом».

Як сприйме команда ці події, важко спрогнозувати. Впевнено можна сказати, що, якщо «Спортлідер+» сприйме цей скандал, як виправдання своїх невдач, то руху вперед не буде. Перш за все, причини поразок варто шукати у собі, хоча той же призначений пенальті на останній хвилині матчу із «Ураганом» справедливо обурив не лише вболівальників, але й чимало футбольних фахівців, які прийшли на цю гру.

Все ж таки, як би там не було, але цей старт поки найуспішніший в історії «Спортлідера+». От тільки, щоб претендувати на вищі місця у турнірній таблиці, хмельничанам варто набирати очки, зокрема і у матчі проти «Єнакієвця». Але чи під силу  «Спортлідеру+» зупинити шалений хід, який набрала команда з Донеччини?

Історія протистоянь цих суперників повністю на стороні «Єнакієвця» – 5 перемог та по одній нічиї і поразці при різниці м’ячів 20:11. Наступний відрізок першості буде цікавим для вболівальників подільської команди, і саме він продемонструє турнірну спроможність «Спортлідер+».

Віктор ПАЛАМАРЧУК

9 ноября, суббота
«Спортлидер+» (Хмельницкий)  «Енакиевец» (Енакиево)  
Хмельницкий. Спорткомплекс «Динамо». 15.00
 Арбитры: Виталий Поляков (Кривой Рог), Игорь Кравченко (Сумы)
Судейский наблюдатель – Валерий Михальский (Киевская область)
 Прогноз Sport.ua – 2:3

 

Опрос

Голосов 8
С каким исходом завершится матч «Спортлидер+» - «Енакиевец»?

Победа «Енакиевца»

4 голоса 50 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Спортлидер+»

4 голоса 50 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.