Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 22 мая 2013, 22:23
3785
6

Плей-офф. 1/2 финала. Ураган – ЛТК – 3:2 + ВИДЕО

«Ураганівці» вдома відіграли без осічок

| Обновлено 22 мая 2013, 22:23
3785
6
Плей-офф. 1/2 финала. Ураган – ЛТК – 3:2 + ВИДЕО

У звітному матчі підопічним Романа Ковальчика кров з носу треба було чіплятися за результат, адже приїзд в Луганськ з рахунком 0:2 у серії не залишав «телефоністам» великих шансів на підсумковий успіх. У стані «драконів» навпаки, все було спокійно і Сергію Гупаленку залишалося лише не дати своїм підопічним відірватися від землі після над успішного першого матчу.

«Телефоністи» з першої секунди кинулися пресингувати господарів і це у них виходило досить непогано, про свої атаки гості теж не забули. Першу реальну нагоду, щоб відкрити рахунок, на правах господарів мав «Ураган»: Сімка бив метрів з 10-ти у кут, але на шляху м’яча опинився Бессалов. Нагода «ЛТК» була набагато гострішою: Кузь пробив – Колток відбив на Литвинова, який стоячи в 2-х метрах лівіше від воріт пробив повз ближній кут.

«Дракони» не стали нічого вигадувати і почали перевіряти реакцію Савенка здалеку, але Юрій з цією небезпекою справлявся дуже впевнено. Особливо часто застосовував свою гармату Роман Кіндратів, натхненний своїм вчорашнім успіхом. А ось «ЛТК» пішла іншим шляхом. Кузь віддав феноменальний пас зі своєї половини поля у вільну зону, куди з-за спини Додо увірвався Дмитро Іванов, який пробив поміж ніг Колтку – 0:1.

«Ураган» почав сильніше тиснути, і обороні луганчан довелося непереливки. Спочатку активний Шотурма зліва з 8-ми метрів пробив повз дальній кут, а потім він же з правого флангу проштовхнув носком м’яч на Сімку. Андрій з напівльоту пробив з-меж штрафного майданчика, але м’яч зрізався і полетів вище. Перерва прийшла дуже вчасно для підопічних Ковальчика, які, схоже, втратили, контроль над грою в останні хвилини першої половини зустрічі.

Другий тайм вийшов більш багатим на події. «Ураган» після перерви буквально полетів відгріватися. На 23-й хвилині Шотурма вивів Сімку сам на сам, але Савенко вчасно вийшов і грамотно перекрив кут обстрілу. Одразу після цього Негао пройшов лівим флангом до воріт, але в купі-малій луганчани спільними зусиллями не дали бразильцю забити. Та це лише відстрочило покарання. На 25-й хвилині Будняк прорвався зліва у центр і впав,  але встиг віддати передачу на Сімку. Андрій з розвороту несильно, але точно поклав м’яч у кут. В першому таймі луганчани Сімку втримали, але у другому Андрій був одним з найпомітніших у складі господарів.

«Ураган» продовжив нагнітати, але несподівано пропустив. Роніньо віддав невдалий поперечний пас на своїй половині майданчика, який перехопив Іванов. Дмитро своє друге побачення з Колтком реалізував не менш упевнено – 1:2. Далі Сімка тричі поспіль вдало асистував своїм партнерам, але втілити у забитий м’яч старання Андрія ані Валенко (двічі), ані Будняк не змогли.
На 32-й хвилині Кузь з 3-х метрів послав м’яч над поперечиною. Вже за хвилину Додо міг втілити у життя відоме футбольне правило, але влучив у стійку з доволі гострого кута. Гойдалки продовжилися й надалі. Ініціативу вирішив взяти Рось, який здійснив феноменальний прохід центром, відігравши двох опонентів, витягнув на себе Колтка і проштовхував м’яч до порожніх воріт на партнера, але Роман в останню мить рукою зупинив цю передачу. Сергій Гупаленко не витримав такого напруження і був видалений арбітром на трибуну.

На 37-й хвилині Сімка з 5-ти метрів пробивав, але Савенко дивом відбив м’яч убік, але там вже був Шотурма, який відправив його під поперечину. Арбітри явно не розібралися в епізоді і призначили пенальті ще до завершення небезпечної атаки за те, що Бессалов мертвою хваткою вчепився у футболку Андрія. Негао шансів з «точки» Савенку не залишив – 2:2.

«ЛТК» вже мав після цього п’ять командних порушень, і Валенко вирішив цим скористатися, але не у кращий спосіб. Євген контролював м’яч на своїй половині майданчика, а потім впав, намагаючись «намалювати» порушення від Литвинова. Суддя не купився, і Максим вискочив віч-на-віч, але пробив вище. Трагедія у матчі таки відбулася, але дійові особи помінялися місцями.

За хвилину до кінця Кордоба, який незадовго до того з’явився вперше на паркеті, сходу після передачі з кутового пробив під ногою Савенка – 3:2. Без зайвих роздумів Бессалов вийшов п’ятим польовим у «ЛТК», але, як і в першому матчі, користі «телефоністам» це не принесло. Валенку таки вдалося підставитися під 6-те порушення і винуватцем знову опинився Бессалов.
Для виконання дабл-пенальті на паркет вийшов Королишин, який до цього не грав у матчі. Тарас, який не був психологічно перевантажений напругою цього матчу, виконав дабл-пенальті дуже невдало, пробивши значно повз ворота. На щастя для його команди, цей епізод вже нічого не вирішував.

«Ураган» та «Локомотив» на всіх парах летять до очної зустрічі у фіналі. «ЛТК» тепер не має права на помилку, і ще прикріше буде закінчувати серію перед рідними уболівальниками.

Андрій ГУЛІЙ

«Ураган (И.-Франковск)» - «ЛТК (Луганск)» - 3:2
Голы: Андрей Симка, 25, Луиз Негао, 37, с пенальти, Роман Кордоба, 39 - Дмитрий Иванов, 13, 27

«Ураган (И.-Франковск)»: Роман Колток, Андрей Симка, Додо, Евгений Валенко, Луиз Негао, Максим Павлюк, Павел Будняк, Петр Шотурма, Роман Киндратив, Роман Кордоба, Рониньо, Тарас Королишин, Тарас Шурак
«ЛТК (Луганск)»: Юрий Савенко, Артем Рось, Богдан Свиридов, Виталий Дзюба, Владимир Разуванов, Дмитрий Иванов, Максим Бессалов, Максим Литвинов, Никита Лазыкин, Никита Шпигарь, Тарас Кузь
Предупреждения: Роман Киндратив, 13. - Дмитрий Иванов, 19. Максим Бессалов, 40.

Удары (в створ): 30 (15) - 20 (8)

УРАГАН - ЛТК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.uragan.if.ua

События матча

39’
ГОЛ !
Гол забил Роман Кордоба(Ураган (И.-Франковск)). Кордоба воспользовался передачей с углового и отправил мяч в нижний угол ворот Савенко.
37’
ГОЛ !
Гол с пенальти забил Луиз Негао(Ураган (И.-Франковск)).
27’
ГОЛ !
Гол забил Дмитрий Иванов(ЛТК (Луганск)). Рониньо обрезался на своей половине поля, Иванов вышел на свидание с голкипером и переиграл его.
25’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). Метров с семи с разворота Симка отправил мяч в нижниий угол ворот соперника.
13’
ГОЛ !
Гол забил Дмитрий Иванов(ЛТК (Луганск)). Иванов принял дальнюю передачу партнера и легко разобрался с голкипером. Откровенно проспали Иванова игроки "Урагана".
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»
Футбол | 18 апреля 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»

Карло коротко прокомментировал серию пенальти в матче «Манчестер Сити» – «Реал»

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
parazityk
Валєнко дійсно зайве падав і випрошував фоли. Як мінімум це не солідно.
А давайте обміняєм "зайві" фоли на червону картку Бессалову
Amosov007
Судьи были ужасны. Надавать около 6 "левых" фолов - это нечто.
Ждём Ураган в Луганске. Здесь мы им не дадим падать от каждого прикосновения))) А по факту: теперь проход в финал будет выглядеть невероятным подвигом. Но мы в него верим!)))
celenia_gri
Кроме гола Шотурмы, который надо было сразу засчитывать, были еще куча моментов с фолами где судьи совершенно растерялись - пока Валенко пару раз сбивали не свистели, зато потом все же увидели фол в атаке у ЛТК (тот 10м что Королишин не забил)... У меня нет цели кого-то обвинить в заангажированности, ошибались в обе стороны - просто судьи в ключевой момент напринимали непонятных решений, и перестали соответствовать уровню игры, которая однозначно удалась и смотрелась!
henry_14ua
Нормально судді все відсудили. Єдина помилка була, коли відмінили гол Шотурми і призначили пенальті. Не шукайте проблеми там, де їх немає. ЛТК сьогодні молодці, просто "Ураган" дущо сильніший - соь і все. Я думаю, що для луганчан головним завданням на наступний сезон буде зберегти команду, а якщо докуплять ще пару хороших гравців, то зможуть замахнутися на призові місця, бо в цьому сезоні мабуть таки не судилося.
celenia_gri
С победой Ураган - болел за них, и победили по игре, но все равно думаю судьи игру провалили...
Hellbinder
З перемогою!Легкої прогулянки не вийшло,зібрався ЛТК.Дають жарку вболівальники - "чорні гуцули - поряд з фанами.На виїзді треба зіграти строго від захисту,майже як сьогодні луганчани(моя думка)